Neden olmasın dedim bende yapabilirim diye düşündüm ve bir butik açtım, vergi levhası vs hepsini hallettim desteğinizi bekliyorum instagram hesabım yeni1senbutik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
insan kazıklamaya çalışmıyorum, dürüst bir şekilde işimi yapmak istiyorum. bana siz güvenip veya güvene memeniz için önce bir şans vermeniz lazım.Canım ben kazıklandıktan sonra artık bıraktım .d bir tek simge ve eylem tertemiz'in butiğini takip edip alıyorum .d
insan kazıklamaya çalışmıyorum, dürüst bir şekilde işimi yapmak istiyorum. bana siz güvenip veya güvene memeniz için önce bir şans vermeniz lazım.
bende kapıda ödeme ve 2 günde kargo şeklinde çalışıyorum hesaba baktıysanız orada bilgileri paylaşmıştım.Başarılar dilerim.Oldukça güzel modeller var.
Şu çiçekli elbise hoşmuş.
![]()
Fakat netten alışverişe güven çok zor.Yanılmadığım tek alışveriş sitesi Modanisa.
İki günde geldi ve kapıda ödemeli.Bu seçenekleriniz de var mı?
Sana Sahtekarsın muamelesi yapmadım ben sadece muzdaribi olduğum olaydan bahsettim ve güvenim sarsıldıneyse işinizde başarılar takip edeceğim şimdi
![]()
bende kapıda ödeme ve 2 günde kargo şeklinde çalışıyorum hesaba baktıysanız orada bilgileri paylaşmıştım
Başarılar dilerim.Oldukça güzel modeller var.
Şu çiçekli elbise hoşmuş.
![]()
Fakat netten alışverişe güven çok zor.Yanılmadığım tek alışveriş sitesi Modanisa.
İki günde geldi ve kapıda ödemeli.Bu seçenekleriniz de var mı?