Deseler, ayrılıklar biter.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ayrılıklara boşanmalara son. Evlilik mukavelesi en kesin çözüm bana göre baştan diyeceksin abi herhangi bir anlaşmazlık geçimsizlik durumunda herhangi bir hak talep etmeden ayrılmayı kabul ediyorum deyip imza atacaksın.

Insan yüzsüz olur biraz rahatını buldu mu kaybetmek istemez. Birlikte yaşamayı gözü alan çiftler mutlu rahat olacaklarına inandıkları için bu yola girerler.

Hiç kimsede mutluluğunu rahatını bozmayı istemez dolayısıyla böyle bir anlaşma söz konusu olduğunda kimse birbirini kırmayı incitmeyi göze alamaz. Sonrası basit balalayka😀

İnsanlar evlenirken boşanma ihtimalini düşünmezler ve bu sebeple ilk baştan şartlar sunmak da taraflara rahatsız edici gelecektir çünkü güvensizlik hissi yaratır.

toplumsal olarak her şeyin hızlı tüketimine alışılan bir çağda ne yaparsanız yapın bu ayrılıkların önüne geçemezsiniz.
insanlar artık her şeyi maddiyata dayalı nesneler gibi çok hızlı tüketiyorlar. ilişkilerin çoğu yüzeysel, en az bir taraf aynı oranda bağ kuramıyor.
ayrıca insanlara nasılsa kaybedecek bir şeyim yok mantığını aşılarsanız, daha çabuk kopartırsınız bağları.

İnsanlar evlenirken boşanma ihtimalini düşünmezler ve bu sebeple ilk baştan şartlar sunmak da taraflara rahatsız edici gelecektir çünkü güvensizlik hissi yaratır.
Bence yanlış düşünüyorsun, böyle dünya yok havuca geldimi kıt kıt derler o zaman. Biz ki öleceğimizi bile bile yaşıyoruz her zora geldi mi yan çizecek tipler oldu mu Hele ki bunun ismi insansa.... dedim ya insan rahatını bozmaz Herkese bu korku olursa kimse aksine adım atmaz atarsa da bedelini öder. Itiraz şansı da olmayacağı için Hadi güle güle der geçersin boşuna kendini kahretmeye gerek yok Kendi bilir dersin eyvallah...

toplumsal olarak her şeyin hızlı tüketimine alışılan bir çağda ne yaparsanız yapın bu ayrılıkların önüne geçemezsiniz.
insanlar artık her şeyi maddiyata dayalı nesneler gibi çok hızlı tüketiyorlar. ilişkilerin çoğu yüzeysel, en az bir taraf aynı oranda bağ kuramıyor.
ayrıca insanlara nasılsa kaybedecek bir şeyim yok mantığını aşılarsanız, daha çabuk kopartırsınız bağları.
Her şeyin bir yediğini çaresini bulabilirsin ama ömrün bulamazsın. Benim mantığımdır; kendi içinde tutup kendime dert etmem söylerim ona dert olsun.

Evlilik bir akid ise, süresi olmalı. Yeniler devam edersin.

Hep söylerim tek taraflı irade beyanı ile boşanma mümkün olmalı. Taraflardan biri gidecek nüfusa boşandım diyecek boşanacak.

Velayet, Nafaka, Tazminat, Mal ayrılığı için vs istiyorsa sonra dava açsın.

Hep söylerim tek taraflı irade beyanı ile boşanma mümkün olmalı. Taraflardan biri gidecek nüfusa boşandım diyecek boşanacak.

Velayet, Nafaka, Tazminat, Mal ayrılığı için vs istiyorsa sonra dava açsın.
Canı sıkılan boşanır o zaman ve her kavgada boşanmak isterler.

Canı sıkılan boşanır o zaman ve her kavgada boşanmak isterler.
Şimdi de aynısını mahkeme kanalı ile yapıp yargıyı meşgul ediyorlar. Bir bilsen açılan davaların kaçından feragat ediliyor…

İşin ciddiyetini kavrasınlar. Öyle forumda avatar silip gidip bir hafta sonra geri gelmeye benzemesin bu iş. Bu iradeyi gösteriyorsan emin ol ve sonuçlarına katlan.

Eminsen de yargı seni 3 sene oyalamasın.

İlk baştan bazı şartlar sunulsa çoğu kişi de evlenmek istemez çünkü baştan bunları konuşmak hiç hoş değil.
E tamam arkadaş da kadın evli bir kadına kazık atıyor kabak neden erkeğin başına patlıyor? Erkekde kadın da bilecek ne halt yediğini, yerse rahatının biteceğini. O zaman mabadına güvenen erkekde kadın da görür sonuçlarını, görmeli de. Bu sayede az araştıran görür kimin ne halt olduğunu. Bilir başına neyin geleceğini. Yorgan gider kavga biter!

E tamam arkadaş da kadın evli bir kadına kazık atıyor kabak neden erkeğin başına patlıyor? Erkekde kadın da bilecek ne halt yediğini, yerse rahatının biteceğini. O zaman mabadına güvenen erkekde kadın da görür sonuçlarını, görmeli de. Bu sayede az araştıran görür kimin ne halt olduğunu. Bilir başına neyin geleceğini. Yorgan gider kavga biter!
İhanete konu nasıl bağlandı ki?

İki kişi evlilik kararı aldığında, sonunda boşanabiliriz diye mal-mülk konularına girmez ayrıca o günkü şartları kimse bilemez, her şeyi baştan planlayamazsınız. Hangi koşullarda boşanma gerçekleşecek ya da tarafların durumu ne olacak? Bunları ilk baştan bilip de neyin anlaşması yapılacak?

Geri