dersten geçirmeyen hoca

Konu sahibi son olarak 3307 gün önce görüldü
Bol bol ögrenci duasi alirlar

gecemeyen ogrenci yoktur, gecirmeyen hoca vardir.

Bnkz: Sayın B.K.

Eski Türk edebiyatı ile seviyeli iliski yasıyorum sayesinde.

bizim burda adamın birini 12 yıldır geçirmiyomuş adam bunu dövmüş ölsün diye çöpe atmış , ölmedi ama şimdi herkesi geçiriyor :D

Sınavda en az 60 lık sınav kagidima 19 puan verip karneye 42 den 1 düşüren edebiyatcıyı tekrardan anmaktayim. ..

Paraya ihtiyacı olan, o sebeple yaz okuluna bırakan akademisyenler de mevcut.

Dersin birinde sınavdan geçenler 5 kişiydi. Makale yazımı üzerinden değerlendirilmiştik. Hoca benim makalemi profesyonel bulmuştu. Yani öğrenci çalışırsa dersten geçirmeyen hoca yoktur. Çalışmayan öğrenci vardır. İçten denetim odağı edinmeliyiz ülkece.

toplam 0,5 puan eksikligiyle sinifta kalmistim ben.

Cerrahi kürsüsünün hocaları hep değişkendi.

Örneğin Ortopediyi bu dönem X hoca veriyorsa,bir dahaki dönem Y hoca veriyordu.
Bi tane bi hoca vardı girince tüm sınıfı bırakır,%10dilim geçmediği için ceza yer bi kaç dönem ders vermezdi.
Ders verdiği döneme denk geldim tabii ki... Adamın değişik fantezileri vardı.Normalde sınavlar sözlü olurdu fakat kendisi uygulamalı bi dersi klasik sınav yapardı.
Gerizekalıya sorar gibi sorular sorardı; Yara tedavisi nasıl yapılır?, bandaj nasıl yapılır? cevaplara puan vermeyip 'bunu bile yapamadınız' psikolojisine sokmaktan zevk alıyordu sanırım.Vizelerin ortalaması 13, finalin de 20 küsürdü. Finalde dolu dolu üç kağıt verip 19 almıştım. Nasıl bi sinir harbi yaşadığımı unutamıyorum.Büte girmedim,alttan alıp BA verdim,temiz.

Hocalarım severdi beni…
Bir gün yaşarsam buraya yazacağım…

44 den birakilmamali bence 1 puan verilmeli siz ne dusunuonuz?

matematikçiler çok katıydı ve keskin kuralları vardı
tarih çok severdim çok yanıltmıştı sevdiğim hoca

Geri