Derslerinizi ya da işinizi kafanıza takar mısınız?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü
Derslerinizin gidişatı ya da iş hayatınız sizi ne derece strese sokuyor? Kafaya takıyor musunuz?

bazen rüyam da dosyaların içinde boğuştuğumu görüyorum. İşler yetişmeyince özellikle o gece uyuyamam uyusam da rüyamda mutlaka yaparım :)

Takiyoruz ister istemez.

Öğrencilerim denemelerde az net yaptıklarında ben onlardan daha cok üzülüyorum o derece işte

Öğrencilik dönemlerimde çooook, hayat dersten ibaretti sanki aklıma geldikçe gülüyorum (:

Derslerimi de önemserdim, sınavlarımı da. Bir lütuf ve lanet olarak aşırı sorumluluk sahibi bir insanım. İş hayatını da çok önemsedim, işle ilgili düşüncelerimi eve de taşıdım (bu iyi bir şey değil, bunu biraz bıraktım) kendimle ilgili takdir ettiğim şeylerden biri iş ahlakımın yüksek oluşudur, bu da zaman zaman kafaya takmama sebep oldu. Ben ne tür bir sorumluluk içerisindeysem yaşamım buna bağlıymışçasına mücadele ederim. İşse iş, dersse ders, annelikse annelik. Tam bir görev adamıyım:d

kafamda sadece sevdiklerim var
gerisiyle siz takılabilirsiniz

takmıyorum diyenlere inanmamakla birlikte ek olarak takmayana takmak lazım ;s5

Aşırı takıntılı bir insanım. Her şeye takılma potansiyelim var.
Berbat bir şey bu.

Takarım,sorumluluklarıma önem veririm.

Kafaya takmak değil aslında, yaptığım iş doğası gereği stresli ve dikkat istiyor. Üzerinde durmam, ayrıntıları kaçırmamam, sorumluluğunu hissetmem gerekiyor. Bu da bazen dışarıdan bakıldığında fazla takıyor gibi görünebiliyor. Oysa mesele kaygıdan çok özen, işimi ciddiye alıyorum. Yorucu olduğu oluyor ama bu, umursamazlıktan değil, aksine işi doğru yapmak istemekten kaynaklanıyor...

Bugüm piknık tupu hiç satılmadı, çok gergindim çok morellerim bozuktu.

tupcu-tupcu-fikret.gif

Bir hasta geldi. Sıkıntın stresin var mı dedim. Olmaz mı, bizim iş çok stresli dedi. Ne iş yapıyorsun dedim. Fırıncıyım dedi.
La bu ekmek. Hamuru belli gramı belli pişme süresi belli. Sürpriz ne olabilir. Ha erken kalkıyorum yorucu falan diyebilirsin ama stresli diyemezsin fırıncılığa. General misin mübarek

Başlamadan evvel yapamayacağımdan endişelenip yemeden içmeden kesilir, sonra da o işin profesörü olurum… kfjfjfj

Bizim bölüm için
Proje hep kafanda oluyo ya
Yemek yerken uyurken tuvaletteyken vsvsvs sad but true…

Derslerimi hiç takmadım.
İş hayatımda tersi oldu.

Geri