Dersim olayları ve CHP çok enteresan

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Omurgasızlık diye böyle bir şey olamaz. Dersim olaylarının müsebbibi bizzat ve şahsen CHP'nin kendisi, bugün Kürtleri Dersim diyerek yanına çekmek isteyen de yine kendisi. O günün şartlarında İngiltere ve Ermenilerin kışkırtmasıyla dersimi kalbura çeviren CHP bugün tutmuş Dersim bir insanlık ayıbıdır diyor. Kemal'a söylemek istiyoruz. Allah'ın işinden sual olunmaz derler ya, Kimse senin niye doğduğunu sorgulamıyorsa sen de hiç sorgulama. O günkü Johnny amcalarımız ingilizlerdi, bugün Amerikalılar. Her şey aslına rücu eder. İP kodları yanlış bunların başka bir şey yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ha bu arada Bununla ilgili anlatımı, bizzat bölücülerin aydınlarının yazdığı eserlerden derleme yaparak çıkardım.

Omurgasızlık diye böyle bir şey olamaz. Dersim olaylarının müsebbibi bizzat ve şahsen CHP'nin kendisi, bugün Kürtleri Dersim diyerek yanına çekmek isteyen de yine kendisi. O günün şartlarında İngiltere ve Ermenilerin kışkırtmasıyla dersimi kalbura çeviren CHP bugün tutmuş Dersim bir insanlık ayıbıdır diyor. Ke-mal'a söylemek istiyoruz. Allah'ın işinden sual olunmaz derler ya, Kimse senin niye doğduğunu sorgulamıyorsa sen de hiç sorgulama. O günkü Johnny amcalarımız ingilizlerdi, bugün Amerikalılar. Her şey aslına rücu eder. İP kodları yanlış bunların başka bir şey yok.
Abi devlet bahçeli kaçmış içine hiçbir şey anlamadık söylediklerinden xd
Dersimden girdin emperyalizmle devam ettin bilişim ve teknolojik terimlerle bitirdin.

Olm bak senin aklını alırım. Ke-mal ne demek lan. Kimsin sen ne boksun da insanların adını olmayan aklınla eğip bükebiecegini sanıyorsun?

Kim o mal olan kemal?

Mustafa Kemal mi
Kemal Ergüden mi

Kim oğlum? Adam ol

Olm bak senin aklını alırım. Ke-mal ne demek lan. Kimsin sen ne boksun da insanların adını olmayan aklınla eğip bükebiecegini sanıyorsun?

Kim o mal olan kemal?

Mustafa Kemal mi
Kemal Ergüden mi

Kim oğlum? Adam ol
Hocam sakin. Mustafa Kemal’e dememiş Kılıçdaroğlu beydedeye demiş onu. Ona da demeseymiş iyimiş tabii ama o da bunadı artık. Sahayı gençlere bıraksınlar diyorum ben…

Papatya çayı yapam ben size sakinleşin biraz

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: L_
Hocam sakin. Mustafa Kemal’e dememiş Kılıçdaroğlu beydedeye demiş onu. Ona da demeseymiş iyimiş tabii ama ona da bunadı artık. Sahayı gençlere bıraksınlar diyorum ben…

Papatya çayı yapam ben size sakinleşin biraz
Çok güzel oltaya geliyorsunuz.
Elbette Kılıçdaroğluna dedi.

İşte bunu normalleşmenize uyuzum.

Bu adamin bu -mal ekini mka için de çok rahat kullanabileceğini, kullansa da hiç sırıtmayacagını sen de biliyorsun. Niye diyemiyo. Korkudan. Peki Kılıçdaroğluna mal demekten niye korkmuyor? Çünkü sen cesaret verdin

Çok güzel oltaya geliyorsunuz.
Elbette Kılıçdaroğluna dedi.

İşte bunu normalleşmenize uyuzum.

Bu adamin bu -mal ekini mka için de çok rahat kullanabileceğini, kullansa da hiç sırıtmayacagını sen de biliyorsun. Niye diyemiyo. Korkudan. Peki Kılıçdaroğluna mal demekten niye korkmuyor? Çünkü sen cesaret verdin
Abi hiç farkında değilim özür dilerim ya :(

Değilsiniz tabi. Maymun etti bu lumpenler sizi.

-mal dedikleri an şuurunuzu kaybederek, köpek dislerinizi göstere göstere hırlayın. Konjonktivalarınıza kan otursun. Temporal arterleriniz parmak gibi şişsin.

Çünkü sen asilsin. Çünkü sen kitabın toprağın anahtarın ve asanın sahibisin! @Raijin

Değilsiniz tabi. Maymun etti bu lumpenler sizi.

-mal dedikleri an şuurunuzu kaybederek, köpek dislerinizi göstere göstere hırlayın. Konjonktivalarınıza kan otursun. Temporal arterleriniz parmak gibi şişsin.

Çünkü sen asilsin. Çünkü sen kitabın toprağın anahtarın ve asanın sahibisin! @Raijin
Abi yapma gaza geliyorum bak fena olacak…

Omurgasızlıktan bahsedenin omurgası olsa hadi eyvallah eleştirebilir diyeceğim ama malesef öyle değil. Reisleri yarın Dersim katliamı olmadı dese hemen o yöne dönenen omurgasız bunlar.
Dersim olayları olsun, diğer olaylar olsun hepsi tartışılabilir ve tartışılmalı ama bu omurgasızlar tarafından değil. Onlarda omurga varsa önce daha düne kadar bu kardeşiniz bu koltukta otutduğu sürece faizler inecek, Nas ortada deyip şimdi faiz yükselmesine susan, katlanıyoruz diyene bir eleştiri yapsınlar ki omurgalı olmak nasılmış göstersinler.

Kim o mal olan kemal?

Mustafa Kemal mi
Kemal Ergüden mi

Kim oğlum? Adam ol
Adamlığı senden öğrenecek değilim! Ayrıca Mustafa Kemal ile herhangi bir adamı kıyas edecek birisi hiç değilim. Senin aynı kategoride kullanıyor olman bile kaliteni belli ediyor uzatma işine bak!

Omurgasızlıktan bahsedenin omurgası olsa hadi eyvallah eleştirebilir diyeceğim ama malesef öyle değil. Reisleri yarın Dersim katliamı olmadı dese hemen o yöne dönenen omurgasız bunlar.
Dersim olayları olsun, diğer olaylar olsun hepsi tartışılabilir ve tartışılmalı ama bu omurgasızlar tarafından değil. Onlarda omurga varsa önce daha düne kadar bu kardeşiniz bu koltukta otutduğu sürece faizler inecek, Nas ortada deyip şimdi faiz yükselmesine susan, katlanıyoruz diyene bir eleştiri yapsınlar ki omurgalı olmak nasılmış göstersinler.
Ya sen o kıt beyninle hangi bilgiyle konuşuyorsun? senin gibi ben Facebook'tan Instagram'dan feyz alarak konuşmuyorum biraz oku Öğreneceksin daha sonra gider köşede utanırsın. Hadi güle güle..

Sevmediğini açıktan söyleyebilirsin bunu zaten bilmeyen yok. Reisin de sevmiyor sadece takkiye yapıyor aynen senin gibi. Sizin ne olduğunuz ortada. Tek sevdiğiniz şarlatan fesli. Omurgan varsa gerçekleri söyle takkiye yapma, omurgalı olmaktan bahsediyorsun ya hani ondan.

Ya sen o kıt beyninle hangi bilgiyle konuşuyorsun? senin gibi ben Facebook'tan Instagram'dan feyz alarak konuşmuyorum biraz oku Öğreneceksin daha sonra gider köşede utanırsın. Hadi güle güle..
La olum Facaboka, instegrama üye dahi değilim ama sen kesin üyesindir.
Omurgalı olmak zor demi, biraz sıktı galiba.
Feyz aldığın kaynak belli, siyasal islamcılar, başta fesli olmak üzere.

Mustafa kemalcisin yani he mi @kamil0920 ? Ona ve kurduğu cumhuriyette bağlısın öyle mi. Yani CHP nin ilk zamanları ile sorunun yok da sadece Kılıçdaroğlu yönetimine kırgınsın öyle mi? Vah vah.

Dürürst ol la az. Ha bi de dersim falan bik bikledigine göte Seyit Rıza falan onları da rahmetle anıyorsundur

Öyle bir anlatmışsin ki sanki dersim olayı soykırım diyecek olmuş diyememissin. E ama senin hükümet zamanı şu belediye kayyumlari atanmadan evvel aylarca bombaladin kendi topraklarını. Ne dedin bahane olarak? Belediyeler iş makinasini silah olarak kullanıyor. E ona isyan dedin. Yaptığına da isyan bastırmak dedin. E o adamlar Kürt değil miydi

Son düzenleme:
Kürtler celladına aşıktır hep chp olsun HDP olsun

Geri