Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet herşey değişti.
Türkiye değişiyo.Ama görsel Olarak.
Beyin Olarak gerilemeye doğru Yol Alıyoruz.
Allah sonumuzu Hayır Etsin.![]()
Yahu sen nekadar polyanacısınÖldürdün gülmekten bugün sen beni valla hatun ya :zuha:
okullardaki müfredatı adam gibi derleyip toparlasınlar,dershaneleri ondan sonra kapatsınlar.
Direk kapatılmamalı sonuç olarak dershaneler okullar arasındaki uçurumu kapatmak konusunda yararlı olabiliyor,öncelikle okullardaki eğitim kalitesini yükseltsinler uçurumu kapatsınlar daha sonra zaten insanlar dershanelere o kadar para dökmekten vazgeçerler.
Peki, ne kadar yararlı canım dersaneler o uçurumu kapatmada? Ben hiç öyle görmüyorum. Zeki öğrenci için ekstra avantaj oluyor; test, deneme, etüt, kamp vs derken; ama ortalamanın altına düşen öğrenci için maddi israf ve zaman kaybı. Ve dershaneler de sömürüyor gelen gideni. Alışılmış dershane olmadan olmaz görüşü var. Bi de gitmek isteyip de gidemeyen maddi durumu el vermeyen aileyi düşün? Fırsat ve imkan eşitliği açısından güzel bir uygulama; ama tek başına yeterli değil tabii ki. Devlet okullarındaki kalite artırılmalı; nerdeyse mezara girecek adam hala emekli olmamış. Yapılandırmacılık sistemini gerektiği şekilde uygulasak çok çok iyi olur; ama sınıf mevcudu, materyal sıkıntısı gibi sebeplerden dolayı tam manasıyla verim alınamıyor. Hayırlısı olur umarım. :hi: