ders çalışıyorum kafam almıyor

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2128 gün önce görüldü
Hava mi alsan.

kafanın yerinde olsam ben de almazdım xd
bu konuda yardımcı olamıyorum, hoşçakal .p

kafanı salla bi ses çıkıyo mu :)))

Aklını kurcalayan bir mesele varsa onu hallet sonra dersine yeniden basla (:
Yada biraz hava al gel geriye.. besmele cekip basla (:

Evvela paradan uzak durman lazım

Bunu paylaşmazsam olmazdı.

1385965480_407091_611397078885645_276585392_n1.jpg

Yoga iyi diyorlar. Bi dene istersen.

Dikkat Eksikliği ve Konsantrasyon Bozukluğu varsa bi doktar gitti bence.

Israr etme helallik iste kafii.

Kendi formülümü söyleyebilirim.Üniversite okuduğum sürece sadece şunu düşündüm: Not için değil,öğrenmek için okumalıyım".Hep merakla yaklaşmaya çalıştım, ezbere değil anlamaya odaklandım.Anlamak içinde hayatla ilişkilendirdim.Bazen hayatın içinde bunları kullandım.Boş vakitlerimde dahi "neden" sorusunu hep kendime sordum.İstedim ki diploma değil, alanımda bilgi sahibi olayım.Azim, inanç, arzu, merak, okuma aşkı... yorulduğumu hissettiğimde dahi inancımı canlandırıp adeta kendimi gaza getirdim.Sabretmeyi ilke edindim.Kafa her şeyi alır yeter ki kendimizdeki cevheri küçümsemeyelim..Bloom der ki " Her insan öğrenir; yeter ki koşullar ve zaman verilsin.Sadece istemek gerek.Birde tekrar en önemlisi.Sonuç olarak alanımı iyi bir dereceyle bitirdim.Yeterk ki iste kardeşim gerisi çorap söküğü misali...

Kendi formülümü söyleyebilirim.Üniversite okuduğum sürece sadece şunu düşündüm: Not için değil,öğrenmek için okumalıyım".Hep merakla yaklaşmaya çalıştım, ezbere değil anlamaya odaklandım.Anlamak içinde hayatla ilişkilendirdim.Bazen hayatın içinde bunları kullandım.Boş vakitlerimde dahi "neden" sorusunu hep kendime sordum.İstedim ki diploma değil, alanımda bilgi sahibi olayım.Azim, inanç, arzu, merak, okuma aşkı... yorulduğumu hissettiğimde dahi inancımı canlandırıp adeta kendimi gaza getirdim.Sabretmeyi ilke edindim.Kafa her şeyi alır yeter ki kendimizdeki cevheri küçümsemeyelim..Bloom der ki " Her insan öğrenir; yeter ki koşullar ve zaman verilsin.Sadece istemek gerek.Birde tekrar en önemlisi.Sonuç olarak alanımı iyi bir dereceyle bitirdim.Yeterk ki iste kardeşim gerisi çorap söküğü misali...

En güzel açıklama.Farkındalık için öğrenme,merak duyma ve emek sarfetme.
Tebrikler kardeşim.Amacı olan çalışmalar amaçlı yaşantılardır.:sana:

En güzel açıklama.Farkındalık için öğrenme,merak duyma ve emek sarfetme.
Tebrikler kardeşim.Amacı olan çalışmalar amaçlı yaşantılardır.:sana:
Aynen kardeşim eğer bir amacın varsa ve bunu gönülden istiyorsan yaparsın.Önce hedef,ardından yukarda bahsetmeye çalıştığım şeyler.Emek en önemlisi.

Ben de böyleydim sonra dedim ki galiba malım, bıraktım dersi anlamaya çalışmayı filan. Bazen ayku yetmiyor.​

Geri