ZiFiR
Platin Üye
-
-
-
-
-
acaba kafayı nasıl boşaltabilirim tişikkirler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen yapmasan ben yapacaktımBunu paylaşmazsam olmazdı.
Kendi formülümü söyleyebilirim.Üniversite okuduğum sürece sadece şunu düşündüm: Not için değil,öğrenmek için okumalıyım".Hep merakla yaklaşmaya çalıştım, ezbere değil anlamaya odaklandım.Anlamak içinde hayatla ilişkilendirdim.Bazen hayatın içinde bunları kullandım.Boş vakitlerimde dahi "neden" sorusunu hep kendime sordum.İstedim ki diploma değil, alanımda bilgi sahibi olayım.Azim, inanç, arzu, merak, okuma aşkı... yorulduğumu hissettiğimde dahi inancımı canlandırıp adeta kendimi gaza getirdim.Sabretmeyi ilke edindim.Kafa her şeyi alır yeter ki kendimizdeki cevheri küçümsemeyelim..Bloom der ki " Her insan öğrenir; yeter ki koşullar ve zaman verilsin.Sadece istemek gerek.Birde tekrar en önemlisi.Sonuç olarak alanımı iyi bir dereceyle bitirdim.Yeterk ki iste kardeşim gerisi çorap söküğü misali...
Aynen kardeşim eğer bir amacın varsa ve bunu gönülden istiyorsan yaparsın.Önce hedef,ardından yukarda bahsetmeye çalıştığım şeyler.Emek en önemlisi.En güzel açıklama.Farkındalık için öğrenme,merak duyma ve emek sarfetme.
Tebrikler kardeşim.Amacı olan çalışmalar amaçlı yaşantılardır.:sana:
Chrome'a zenmate ekle