Ders çalışırken kalan sayfaları saymak

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Ne zaman biticek bu kadar şey ?

Sayfanın çok olduğunu anladığınızda büyük ihtimal kendinizle şu diyalogu gerçekleştireceksiniz:

"Oha bitmez bu moruk,neyse yarın okulda çalışırız."

"Daha nekadar var bebe bi bakak" diye farkına varılan eylem , o sayfalar hiç bitmez :D

Ders çalışırkenki en büyük hobim, tek tesellim :honk: her yarım sayfada bi periyodik olarak tekrarlarım :honk:

sayfayi sayip sayip iki dkklik depresyona girdigim anlardir :o
depresyondan ciktiktan sonra tekrar devam ederimoyle boyle o beni ben onu yiye yiye biter sayfalar ^^
(eheheh evet sayfalari yiyom ben defterin kenarlarini jhgfdfghjk :zuha: )

Bkz: aaa bu benim lan
Sinav notlarina calisirken cok yapardim, baya da motive ediyor beni valla ha bitti ha bitecek misali.

Çalışmayın daha iyi.

Bakıyorum mesela 20. slayttayım, 50 slayt daha var. Kaçta başladığıma bakıyorum, 20 sayfayı 40 dakikada geçmişim. Saate bakıyorum, hmmm, o zaman 1 buçuk gibi biter, yaşasın erken yatcam, diye seviniyorum.
En az 3e kadar çalışmayı göze almışım çünkü. Sonra sınav saatine bakıyorum, eğer 10da değilse, kesinlikle 15 dakika sonra yatmaya karar veriyorum, eğer 10daysa cidden en az 10-15 slayt kalana kadar çalışıp, sonuna sabah yolda bakarım deyip bırakıyorum. :sırıt:
Siz son gececi olmayın arkadaşlar, ben son gecelerden çok çektim ama diğer türlü çalışamıyorum diye n'apalım, 1-2 hafta uykusuz kalıyorum :d

çok saydım
çalışın çömezler

3 haneli sayılarda sayma işlemine gitmek zorunda kalıyorum. Sonra saatte şu kadar ilerlesem gece uyumasam ya da 2 saat uyusam sabah kalksam planlamalarını yapıyorum. Sonuç; gece ders çalışabilen insanlardan olarak sabahlıyorum.

Geri