Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kahpenin evladının biri demiş sjxnsjKim diyor bunları?
Töbeeeekahpenin evladının biri demiş sjxnsj
:/Töbeeee
Geçmiş ilişkilerimi düşünecek olursam kalpte değil yatakta olması gerekiyormuş zaten. Yanlış yapmışım.Iyi bari biri kalbindeymis.
Ya yatakta olsaydi?
Sknti.
Hic asik olmamis insan, bos insan Bahti beycigim..Geçmiş ilişkilerimi düşünecek olursam kalpte değil yatakta olması gerekiyormuş zaten. Yanlış yapmışım.
Sana göre öyle ve bu benim umrumda değil. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz değil mi? Senide ekliyorum listeye.^^Hic asik olmamis insan, bos insan Bahti beycigim..
senin erkeklere sövesin gelmiş sanki bahane arıyorsun gibime geliyor Tomris hanımefendicim.Allah öyle erkoları bildiği gibi yapsın kalbinde birisi varsa evlilik senin neyine acaba
Bu da benim umrumda degil .ddSana göre öyle ve bu benim umrumda değil. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz değil mi? Senide ekliyorum listeye.^^
Bahaneye ihtiyaç duymuyorum kisenin erkeklere sövesin gelmiş sanki bahane arıyorsun gibime geliyor Tomris hanımefendicim.
Bu şekilde bir cümle kuramaz hele ki beni tanımayıp neler yaşadığımı bilmeden.Bahtiyar alemsin ya ne dedi kız da jfjfj