İki nokta
Üye
-
-
-
-
Erkeklerde de görmeye başladığım eldiven türü yünlülerden daha mı sıcak tutuyor ne..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SJLADHAOPSİDJOAS YA ZEYNEPAJDFPGNFDGDeri eldivenlerimi kaybettim ve bir daha o kadar para vermek istemediğim için imitasyon deri eldiven aldım. İçi şardonlu mu diyorlar, o şekilde. Gayet sıcak tutuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 128467
böyle çekince çok şey olmuş kfjf korkunç… neyse sileriz sonra…
SJLADHAOPSİDJOAS YA ZEYNEPAJDFPGNFDG
Korkunç dedin ya aklıma şu geldixjsnsnsnDeri eldivenlerimi kaybettim ve bir daha o kadar para vermek istemediğim için imitasyon deri eldiven aldım. İçi şardonlu mu diyorlar, o şekilde. Gayet sıcak tutuyor.

Korkunç dedin ya aklıma şu geldixjsnsnsn
Ekli dosyayı görüntüle 128469
Hiç öyle deri eldiven almak gibi bi düşüncem olmamıştı.. bu görselden sonra hiç olmazjdfjdnn zeynoşDeri eldivenlerimi kaybettim ve bir daha o kadar para vermek istemediğim için imitasyon deri eldiven aldım. İçi şardonlu mu diyorlar, o şekilde. Gayet sıcak tutuyor.
inşallah gerçek deyildir.Deri eldivenlerimi kaybettim ve bir daha o kadar para vermek istemediğim için imitasyon deri eldiven aldım. İçi şardonlu mu diyorlar, o şekilde. Gayet sıcak tutuyor.