Derhal Nükleer Silah Testlerine Başlayın. Trump’tan Pentagon'a Talimat

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
KinhmhJ.jpg

ABD Başkanı Donald Trump, Savunma Bakanlığı'na (Pentagon) "derhal" nükleer silah testlerine başlaması talimatı verdiğini duyurdu.

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diğer ülkelerin test programları nedeniyle Savunma Bakanlığı'na nükleer silahlarımızı test etmeye başlaması talimatını verdim. Bu süreç hemen başlayacak" ifadelerini kullandı.

ABD'nin "diğer ülkelerden daha fazla nükleer silaha sahip olduğunu" vurgulayan Trump, bunun kendisinin ilk döneminde gerçekleştirildiğini belirtti.

Trump, ABD'nin Rusya ve Çin'in silahlanma yarışında arayı kapattığı konusunda uyarıda bulunarak, "(Nükleerin) Muazzam yıkıcı gücü nedeniyle bunu elde etmekten nefret ettim ama başka seçeneğim yoktu. Rusya ikinci, Çin ise uzak bir üçüncü sırada ancak 5 yıl içinde eşitlenecekler" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK

Kabile zihniyeti.
Benim mizragim daha sivri yarisi.
Üstelik asla kullanamayacagin ülkelere karşı. Sadece Rusyanin elinde seni ve komple Avrupa kıtasını yok edebilecek yeterlilikte nükleer envanter var. Zamanında SSCB ile karsilikli 20 binlere dayanmisti nukleer bomba sayiniz da ne oldu? Bi tane bak sadece bi tane TSAR hidrojen bombasi denemesi dunyanin yorungesine zarar verdi, sok dalgalari dunyayi bilmem kec kez turladi. Nereye neyi atican mk.
Pembe totolu AB ye "bakın bi seyler biliyoruz Bu Rusya Çin bi boklar karistiriyo" korkusu salmaya çalışıyorsa ayri...ama onlarda da gecerliligi olmaz pek. Şuanki füze,uçak teknolojileri ile 3. Dünya Savaşı çıksa bile kimse o boku yemeye cesaret edemez. Bi ülkenin değil dünyanın akıbeti belirlenir çünkü. II. Dünya savasindaki atom bombası'cık' diyebilecegimiz Hiroshima ve Nagasaki saldirisinin amacı SSCB'ye mesaj vermekti. Mantik dengesi olmayan Almanya Dresden sivil bombardimanlari gibi

Geri