Mr.Possessor
Üye
-
-
-
-
-
Önçelikler her kese selam.
Bu konuyu açma sebebim fikir fikirden üstündür bir misal var fikirlerini bekliyom.
gelek konuya
çalışdığım işden uzaqlaşmaq istiyorum bir sürü teklifler geliyor amma tembel olduğum için
red ediyom
kendim iş kurmak istiyom bana sadace logo lazım logo derken
fark etmez türkçe yabancı tamirçi logosu amma güzel bir isim olsun şu an İphone servisede
usta çalışıyom amma bilgisayardan tutmuş bütün tellerin tamirini ediyom yoruldu elmalardan
para elmada amma universel bir logo istiyorum bilmek olmaz yarin sitesinde açdırta bilirim vs yani kısaça bir mağaza ismi olsun anlayışlı mesela bana GSMSERVİCELL önerdiler GSM olduğu için sateçe akılsız telfonlar oluyor diye birde burdan fikirleri toplayım düşündüm
bilmem fikrimi çatdıra bildimmi ya yok ) öyle bir isim olsunki yani elektronik ) bilgisayar
telfon melfon hepsi gelsin yanıma
monopolia yapaçam ustaların içinde
viso derdim buymuş şimdiden teşekkür ediyom
Bu konuyu açma sebebim fikir fikirden üstündür bir misal var fikirlerini bekliyom.
gelek konuya
çalışdığım işden uzaqlaşmaq istiyorum bir sürü teklifler geliyor amma tembel olduğum için
red ediyom
fark etmez türkçe yabancı tamirçi logosu amma güzel bir isim olsun şu an İphone servisede
usta çalışıyom amma bilgisayardan tutmuş bütün tellerin tamirini ediyom yoruldu elmalardan
bilmem fikrimi çatdıra bildimmi ya yok ) öyle bir isim olsunki yani elektronik ) bilgisayar
telfon melfon hepsi gelsin yanıma
viso derdim buymuş şimdiden teşekkür ediyom