Derdim yok ama büyük bir sorunum var

Konu sahibi son olarak 791 gün önce görüldü
Arkadaşlar Ana bilgisayarımda foruma giremiyorum
2 hafta oldu

Denediğim yöntemler...

Reset ( pc ve modem)
geçmişi silme
çerezleri silme
diski temizleme
güvenlik duvarı ayarları
ıp dns ayarları
reklam temizleme

tüm bunlara rağmen sadece forumun banner kısmı açılıyor devamı 2 haftadır açılmıyor

Sistem geri yükleme dışında yapmamı önerdiğiniz birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim...

Farklı bir tarayıcıdan açmayı denediniz mi hocam? Yada mevcut tarayıcınızı kaldırıp yeniden yüklemeyi?

Ayrıca tarayıcıya entegre kullandığınız bir uygulamadan dolayı da olabilir bu sorun.

Farklı bir tarayıcıdan açmayı denediniz mi hocam? Yada mevcut tarayıcınızı kaldırıp yeniden yüklemeyi?

Ayrıca tarayıcıya entegre kullandığınız bir uygulamadan dolayı da olabilir bu sorun.

Onu yazmayı unutmuşum
bir çok tarayıcıdan denedim hatat en nefret ettiğim opera yı bile yüklemek zorunda kaldım ama sorun değişmedi...

Yapabileceksen uzaktan yardım masa üstü oturumu açabilirim...

saat ve tarihin ayari bozulmustur diyecem oyle olsaydi hic acilmazdi. pcden degilde networkta bi sorun olmali

Onu yazmayı unutmuşum
bir çok tarayıcıdan denedim hatat en nefret ettiğim opera yı bile yüklemek zorunda kaldım ama sorun değişmedi...

Yapabileceksen uzaktan yardım masa üstü oturumu açabilirim...

Aklıma başka bir şey de gelmiyor ki hocam. Gelse dediğiniz şekilde halledebilirdik de.

servis saglayici ile ilgili olabilir. ttneti aramayi deneyebilirsin.
3410d8da0c00b291836fd871fa24a620.jpg

Sadece ana bilgisayarım böyle. Ttnet ten olsa diğer bilgisayarlarımdada olmalı.

Görüntü yukarda olduğu gibi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk defa şahit oluyorum böyle birşeye :D çok enteresan gerçekten. ama sen yine de bi ara abi bence. -internet sitesi açamama sorunu- diye bi bölüm var orda. teknikerler sonuçta illa bi çözüm yolu sunarlar

bir ihtimal java ve flash playerı sılıp tekrar kurarsan belki işe yarar ama explorer uzerınden kur

Dns ayarlarını kontrol ettinmi abi ?
dns adresine 8.8.8.8, 8.8.4.4 girip denesene
-bende karşılaşmıştım böyle bir durumla dns girdim düzeldi

ben her işte hayr vardır diyip teslim olanlardan değilim :)
teknik bir sorun...
çözmeye çalışmak gerek...
çözüm için teşekkürler

Hım bunu dediğinize göre,
İnternet ex sil yeniden kurun,
Dns Ayarlarınızı değiştirin,
Virüs taramasını durdurun,
Mozillayı denedin mi?,

Geri