Derdim var

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
Arkadaşlar bugün bir tane Otobüs firmasıyla seyahat ettim. Otobüsteki yolcuların isim listesini bulma şansım var mı ? bilgisi olan beni bilgilendirirse sevinirim.

Sonuçda hepsi kayıt altında olan bilgiler , firmada tanıdığınız varsa birşekilde ulaşabilirsiniz o bilgilere ama diğer türlü yasal prosedür gerektirir o listeyi almanız.Mahkemeye dilekçe vererek , neden istediğinizi belirleterek alabilme ihtimaliniz var o listeyi geçerli bir nedeniniz varsa diye biliyorum...

Sonuçda hepsi kayıt altında olan bilgiler , firmada tanıdığınız varsa birşekilde ulaşabilirsiniz o bilgilere ama diğer türlü yasal prosedür gerektirir o listeyi almanız.Mahkemeye dilekçe vererek , neden istediğinizi belirleterek alabilme ihtimaliniz var o listeyi geçerli bir nedeniniz varsa diye biliyorum...

mantıklı bir sebebim olsa öğrenirim ama yok işte :p

yolcu listesi hem şöför hemde firmada balirli süre saklı tutulur yolculuk ettiğin firmadan mantıklı bir sebeple istiyebilmen mümkün

ismini cismini öğrenip fayste aramamı yapcaksın yoksa 118 den cebinemi ulaşcaksın mevzu derin anlaşıldı :)

ismini cismini öğrenip fayste aramamı yapcaksın yoksa 118 den cebinemi ulaşcaksın mevzu derin anlaşıldı :)

Yok derin değil bi emanet vermiştimte numarasını yanlış kaydetmişim sadece ismi var Firmayı aradım ama Güvenlik yüzünden vermiyolar

durumu açıklayıp firmaya arattırabilirsin . ama hala mevzunun derin olduğu şüphesindeyim :D

kızın ismi Betül sanırım...:)

Telefonunu da verem mi?

Bu bilgileri vermeleri yasak.. Ama muavinin cebine çorba parası sıkıştırırsan neden olmasın..

Geri