Derdim çoktur hangisine yanayım :(

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Apartmanın dış kapısına şifreli kilit yapmışlar. İçeri girerken sanki bir Pentagon gizli servis binasına giriyormuş hissi oluyor hemen etraftaki güvenlik kameralarına bakıp şüpheli hareketler yapmaya başlıyorum. Bir kaç gün şifre ile giriş yaptım, aşşağı kapının anahtarınıda çıkartıp başka bir yere koydum. Dün eksikliğini çok hissettim. Anahtarı şöyle bir sallarken ağırlık merkezinin kaydığını gördüm çıkardığım anahtarın eksikliğinden ötürü. Bu gün de yanıma aldım anahtarı yine ağırlık yapma başladı. Ne onunla ne onsuz nasıl yapıcam bu anahtarla aramdaki bağı kopartıcam :(

Unutursun için yana yana alışırsın zamanla :o

Eskiden ne güzeldi bi anahtarlığım vardı böyle çekince zinciriyle beraber geliyor. 12 tane anahtarım vardı onda şimdi bulsam onlardan bi tane alıcam bi tanede 3310 kılıfı kemere. Ama buna da bir çare bulmam lazım eridim gittim bu dert yüzünden.

buda gelir buda gecer diyebildimmm

o zaman bunu dinle.

[YOUTUBE]eJ9jwzCcVwk[/YOUTUBE]

Ayrılmak istemediğim ama ayrılmak zorunda olduğum bir sevgili vardı. Alkolik oldum sonunda. Senin de sonun öyle olmasın :T:

Sağolun arkadaşlar güzel temennileriniz için. Benim yanımda olmanız o kadar mutlu ettiki beni. Gidip son bir kez kapıyı anahtarla açacağım, yavaş yavaş anahtar deliğinden çekerken göz yaşlarımı içime akıtacağım. Mukadderat güzel kıvrımlım diyeceğim mukadderat. Yerini teknoloji aldı ama senin yerin bende hep ayrı diyeceğim :( Kale'nin a sına şapka koyup Kâle alma diye temkin edeceğim onu. Arkadaş annem kapı şifresini kredi kartı şifresiyle aynı yapmış. Hayır korkuyorum es kaza biri çakıcak bu durumu bütün hesapları boşaltacak.

Arkadaş senin durum baya içler acısıymış ya :o bence anahtarı sakın atma taşı hep yanında.
Kullanmasan da, kapıyı açmasan da orda bi anahtar var hep yanımda dersin :o

Kredi kartlarına da dikkat aman diyim.

Şifreli şeylerde güzel olmuyor ki arkadaş bazen bir köpek geliyor arkandan hızlıca gidiyorsun heycan korku derken şifreyi girip kapıyı açamıyorsun :hih:

Sağolun arkadaşlar güzel temennileriniz için. Benim yanımda olmanız o kadar mutlu ettiki beni. Gidip son bir kez kapıyı anahtarla açacağım, yavaş yavaş anahtar deliğinden çekerken göz yaşlarımı içime akıtacağım. Mukadderat güzel kıvrımlım diyeceğim mukadderat.

Benim o şansım da olmamıştı. Tadını çıkar ve iyi bak ona, son defa. =)))

anahtarına yüklediğin anlamlar nedeniyle kopamıyosun bi çeşit bağımlılık aslında.
yüklediğin anlamların derinine inip bunun yerine ne koyabileceğine bakman gerekecek.
bırakamadığın aslında anahtar değil senin verdiğin anlam yani kısaca:)

Geri