Derbide olay yaşanırken Hasan Ali'nin muz yemesi

Konu sahibi son olarak 915 gün önce görüldü
Şu fotoğraf aklıma geldi.

979ECD7C4735494580A61D0Ar.jpg

Keyfinden yemiyor ki yemek zorunda, futbolcuların hepsi soyunma odasında veya yedek kulübesinde bir şeyler yiyor veya içiyor, boşalan glikojen depolarını doldurmak, kas yıkımını önlemek, elektrolit almak amaçlı.

Meyve sevdiklerinden yedek kulübesinde bulundurmuyorlar yani.

spor bilmeyenin spor yorumu bu kadar olur. bize hocalarımız spor yaparken muz-bal-süt tükettirirdi sürekli.

İyi de niye yiyor denilmiyor ki o kadar olay var neler oldu hiç bir şey yok gibi yiyor olay o :D

İyi de niye yiyor denilmiyor ki o kadar olay var neler oldu hiç bir şey yok gibi yiyor olay o :D
Ne yapmalı? Olaylara mı karışmalı, oturup ağlamalı mı? Çoğu futbolcu uzaktan izliyordu olayların olması neyi değiştirir ihtiyacını karşılıyor, gamsızlık falan değil bu.

Eğlencesine paylaşılan şeyleri çok kafanıza takıyorsunuz :D Şahsen tanımadığım insanlar bile yanımda kavga ederken bi bakarım ayırmaya çalışırım. O kadar olay olmuş takım arkadaşları dostları orada adam oturmuş muz yiyor. Anlatılan komiklik anlamında ama siz ciddi bakıyorsanız öyle bakın ben işin gırgırındayım.

Hiçte pişman değilim herkesin kendi düşüncesi :D

Kafaya takmakla hiçbir alakası yok, aynı şeye bakıp farklı çıkarımlar yapıyoruz sadece, demek istediğim; burada eğlenilecek gülünecek bir şey yok, olsa ben de gülerim.

Farkedmez niye böyle konular açıyon olm adamlar haklı sensin gamsız adam orda yapması gerekeni yapıyor (gereken ney onuda bilmiyorum ama yapıyor yani) :D

Çekilin Allah'ın cahilleri. Spor esnasında muz, potasyum ihtiyacı için alınır. Kas kramplarını engellemeye yarar.

İthal mi acaba

görünen o ki ufak anamur muzu
hasancığım yerli sever

Zaten bi hasan alinin bir de intihar etmeden önce videosunu çeken biri vardı mehmet diye bu ikisinin soğuk kanlılığı beni bitirdi

Son zamanlardaki idolüm resmen, olmak istediğim insan. :p

Geri