Kupayı alana kadar (9 ) doğurttular iki az bile ahagafhahahga
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
heryerden kupa yağıyorKupayı alana kadar (9 ) doğurttular iki az bile ahagafhahahga
Bende gs yi yenerken aynı hazzı alıyorumheryerden kupa yağıyor
şahsen kesmiyor beni bunlar
feneri yenmek daha çok haz veriyor : D
Yarın ali koç dursun özbek i arayıp sizin müzede yer yoksa kupaları emaneten bizim müzeye getirin derse sasirmam .Gs ayip etmis olan var olmayan var,fakir fukaranin onunde bir degil,iki kupa…Cok ayip cok.
Yarın ali koç dursun özbek i arayıp sizin müzede yer yoksa kupaları emaneten bizim müzeye getirin derse sasirmam .
Espiri bir yanada gs ve gslilar için hayırlı olsun sayamadığım şampiyonluklarınız.
Şimdi biz gs yi yenersek şampiyon olamasakda lidermi oluyoruz.
Bir daha futbol için yorum yapmayacağım bu kadar futbol adamının olduğu yerde ben ancak ali samiyende top toplarım
Sjsjsjsjsj
beşiktaşlı olman benim için problem yaratmıyor yeter ki fb'li olma : DBende gs yi yenerken aynı hazzı alıyorum
En büyük
BJK <3
Futbol bilgim bu kadar
Slm merhaba güle güle
Khkgkvkcncnc
Sizin kaç kupaydı?Ustad cebir bilimine gore sansiniz var.Mantik bilimine gore sansiniz az.Futbol yorumcularina gore sansiniz yok.Var sen bu alternatiflerden seni mutlu edeni dikkate al.
Sezon basi hedef 4 kupaydi.Su an elde kalan tek sermaye Gs’yi yenmek.Son haftalardaki futbol ile o da ne kadar olur mechul. : )
Sizin kaç kupaydı?
Şampiyonlar Ligi Kupası alacaktınız ancak Kopenhag sizi bir güzel eledi.
Avrupa Ligi Kupası alacaktınız ancak ilk uçakla geri postalandınız.
Türkiye Kupası alacaktınız ancak kendi sahanızda Karagümrük'e tek bir gol bile atamadan elendiniz.
Süper Kupa almaya çok hevesliydiniz ancak Fenerbahçe size bu maçı oynatmadan kupayı hediye etti.
Fenerbahçe'nin başka takımlara kaybettiği puanlar sayesinde şampiyon oluyorsunuz ancak bizi yenip de şampiyon olmuş değilsiniz!!!
Başka söze gerek yok bence çünkü bu sezonun gerçek şampiyonu belli!!!![]()