Derbi maçında çifte kupa talebi!

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray pazar günü ezeli rakibi karşısında şampiyonluğa ulaşması durumunda sevincini kupa ile taçlandırmak istiyor.

Ancak Süper Lig Müsabakaları Statüsü’ne göre matematiksel olarak sarı kırmızılar şampiyonluğu henüz garantilemediği için Fenerbahçe maçında istediği sonucu elde etse dahi kupayı kaldıramayacak.

Buna karşın Cimbom, Fenerbahçe’nin sahaya çıkmadığı için hükmen galip sayılarak kazandığı Turkcell Süper Kupa ile Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde sezonu zirvede tamamlayan Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın şampiyonluk kupasının derbiye getirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunacak.

oynayıp kazandık tabii, sizin için kupa hayali bir ömür süreeer bizim için kazanmak 1 dakika <3
Hediye ettik onu size çünkü biz kupalara ihtiyaç duymadan da dünya deviyiz!!!

Kadın futbol takımının kupası ne alaka?:)

Bütün kupaları getirin 19 Mayıs'ta çünkü nasılsa büyük hayal kırıklığı yaşayacaksınız.:)

sadece kadın futbol takımının kupası talep edilmiş
şampiyonluk ve süper kupa için ayrı şaşalı bir tören hazırlığı varmış

Son düzenleme:
Anı :

Lisedeyiz. Okullar arası basketbol turnuvası var. Bizler Anadolu Lisesi çocuklarıyız. İyi bir takımız. Bir de son 5 senenin şampiyonu bir kolej var. Kolejin basketbol bursu var, Trabzondan falan basketbol takımı için burslu oyuncu getiriyorlar. Bizim takımın da kaptanını almışlar o sene burslu falan.

Başımızda da bir koç var, beden eğitimi hocası. Basketbola dair hiçbir fikri yok. Diyor ki “Bence üçlük atın, biri 3 sayı diğerleri 2 sayı neticede. İçeri girin dışarı çıkın rakibi şaşırtın.” falan. Böyle bir tip, taktikleri takımca biz yapıyoruz tabi.

Neyse turnuva başladı, biz fişek gibiyiz. Geldik yarı finale. Bu kolejle eşleştik, yenmemiz imkansıza yakın. Maç başladı, o hırsla nasıl oynuyoruz. Maç kafa kafaya. Derken bizim eski kaptan aldı sazı eline, 8 sayı falan geri düştük. Son çeyreğe geldik.

Maç 6-10 fark arası gidiyor. Biz yırtınıyoruz. Bizim takımdan bir arkadaş eski kaptan içeri girerken, çaktırmadan diz çıkardı. Kaptan serdi yere. Kaptan da narin çocuk. Tanıyoruz tabi dokunsan ağlar. Sakatlandım ben diye naralar ata ata benche geldi.

Kendi benchine giderken de de bizim faulu yapan arkadaşın ikizine bizim benche doğru havlu firlattı.

Bizim koç çıldırdı. Atın oyundan, diskalifiye edin diye bağırıyor kenarda. Basketbol bilse teknik faul talep edecek ama o kadar uzak yani basketbola. Teknik faulu bizim koça çaldılar. Bu daha da köpürdü. Tak ikinci teknik. Bir baktım bizim koç sahaya havlu atmış. Sanki boks maçındayız.

Çekilin sahadan diyor ( Ali Koç ) hocam aman yapma etme kazanırız kaptanı da sakatladık zaten. Yok koç benim çekiyorum takımı dedi çekti.

Biz gerginiz. Neyse Cuma günü İstiklal Marşı zamanı bahçedeyiz. Bir baktım “Şimdi turnuva şampiyonu basketbol takımımızı çağırıyoruz.” dedi. Haydaaa

Organizasyon yapmış, kupa bastırmış, madalya bastırmış. Bizi şampiyon ilan etti.

Utançtan yerin dibine giriyoruz. Neyse tören bitti, kaçtık falan.

Hayatımda en utanç duyduğum anlardandı.

Galatasarayın kupa talebini falan geçelim. Burdan Ali Koç’a sesleniyorum Fenerbahçeyi şampiyon ilan et Galatasaray maçından sonra. Bastır kupanı madalyanı. Tak oyuncularına, hatta bir yıldız falan ekle ekstradan. Kumpas mumpas hakem makem yürü burdan.

Biz de haftaya gerçek kupamızı alırız.

Süper Kupa için kutlama yapma çabası cidden ilginç.:) Sanki oynayıp da kazandılar.:)
Kaçan bir kişinin böyle konuşması çok komik oluyor. Yav oynadınız da biz mi yan çizdik? İlk dakikada golü yeyince 20 gol yerine kaçıp 3 gollü mağlubiyeti siz istediniz.

O degilde gs nasi 20 sene feneri fenerin sahasinda yenemedi 20 seneeeeeeee

ulubatlı souness torunu olarak daha dün gibi aklımda saundersın uzatmalarda attığı gol
santraya koşan biri vardı elinde galatasaray bayrağı inanılmaz bir geceydi

Geri