Depresyonu anlatan en iyi söz

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Sanıldığının aksine depresyon; karanlık değil, aşırı aydınlıktan muzdariptir.Öylesine aydınlık ki ardını göremediğiniz her hangi bir karanlık nokta kalmaz.

Evet çünkü melatonin problemi yaşarsiniz. :s
Mecazı temel nedenlerinden biriyle de uyumlu.

Değişik bir bakış açısı ve doğru kısmen ama profosyenel bir depresif olarak şunu ekleyeyim; insan depresyondayken daha duyarlı hale geliyor ya da duyargaları daha işlevsel çalışıyor. Bu da kişiyi ya yıpratıyor ya da yoruyor. Biliyorum çünkü bunu kendi mezarımdan yazıyorum :)

+ Merhaba eski dostum karanlık
- Ben senin arkadaşın değilim
+....
51Ug94o.jpg

Depresyona giremiyorum..

Melankoliğe aşığım.
Depresyon hastalik.

Sanıldığının aksine depresyon; karanlık değil, aşırı aydınlıktan muzdariptir.Öylesine aydınlık ki ardını göremediğiniz her hangi bir karanlık nokta kalmaz.

Bir nevi aydınlanma yani.
Ondan olsa gerek depresyon anında akla gelen milyonlarca düşünce, kurgu ve yanılgı.
Zihindekiler özgürce hareket edebiliyor.

Depresyona girmek istemiyosaniz hareketli parcalar haricinde bisi dinlemeyin :/ normal insanı bozuyor..

Depresyon haz aldığınız acının bir bütünü aslında , yani gökselin şarkısı gibi klibinde dolabı açıp yemek yemek gibi değil.

Depresyona girerken panduflarımla girsem oluyor mu? Kış geldi ayaklarım üşüyor.

Genelde ; çay mı demlesem , bileklerimi mi kessem derim ama o depresyondan değil , genel sıkılma durumumdan :)
Çok iyiyim, harikayım, müthişim, herşey pörfekkkkt diyorsam, telefonum kapalıysa, bir aydan fazla ortalıkta yoksam kesin oradayımdır..

Bunun için önce depresyona girip çıkmam gerek.

Yanlız kalmak istiyorum.

Geri