Adam kızını kaybetmiş,elinde ölüm raporu var yalan söylüyorsun diyen Akkoyunlar beyinlerini baştaki zata hibe etmişler.böylesi cehalet görülmedi!ışıklar içinde uyu aziz nesin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam kızını kaybetmiş,elinde ölüm raporu var yalan söylüyorsun diyen Akkoyunlar beyinlerini baştaki zata hibe etmişler.böylesi cehalet görülmedi!ışıklar içinde uyu aziz nesin..
Tayyipte sıkıntı yok ona herşeye rağmen oy veren kitlede bir noksanlık var..bu adam 1500 yıl önce doğsaydı bugün kesin peygamber olarak anılırdı.şu akıl çağında bile ona kutsallık taslayan ve ilahi özellikler yükleyen var.Putperestlik böyle birşey. Ben zaten Ankara'daki Laz sultana hiç kızmıyorum. Onun ne olduğunu çocukluğumdan beri bilirim. 21 yıldır puta tapar gibi oy verenlerde sorun.
Sıkıntı zaten tam da onda başlıyor da neyse. Adamın belediye başkanlığından biliyorum çürüklüğünü ve neler yaptığını. Öyle birini bu toplum namus timsali, dürüst Müslüman diye 21 yıldır lider yaptı kendine. Normalde yönetici vasıfları asla olmayan bir tip.Tayyipte sıkıntı yok ona herşeye rağmen oy veren kitlede bir noksanlık var..bu adam 1500 yıl önce doğsaydı bugün kesin peygamber olarak anılırdı.şu akıl çağında bile ona kutsallık taslayan ve ilahi özellikler yükleyen var.
Kendine laz diyor ondan dedim. Yoksa Müslüman dahi olmadığına dair çok sağlam kaynaklarım olsa da bunu diyemiyorum.Laz değil Gürcü kendisi dedi
Ben gürcüyüm eşim Arap dedi.her kılığa girebilir zaten şaşırmamak lazımSıkıntı zaten tam da onda başlıyor da neyse. Adamın belediye başkanlığından biliyorum çürüklüğünü ve neler yaptığını. Öyle birini bu toplum namus timsali, dürüst Müslüman diye 21 yıldır lider yaptı kendine. Normalde yönetici vasıfları asla olmayan bir tip.
Kendine laz diyor ondan dedim. Yoksa Müslüman dahi olmadığına dair çok sağlam kaynaklarım olsa da bunu diyemiyorum.
Nesebinin ne olması değil, çürük karakterde olmamasıdır önemli olan. Ama o adam baştan aşağıya çürük. Kendi köyüne gittiğinde, Potamya'nın gururu diye karşılanmıştı pankartlarla.Ben gürcüyüm eşim Arap dedi.her kılığa girebilir zaten şaşırmamak lazım
Bulursa bulsun, gözaltıyla korkutma devri bitti artık.Bu adamın kızını bulamayan hükümet, babasını gözaltına almak için saniyede bulacaktır.