Deprem yardımı

Konu sahibi son olarak 1134 gün önce görüldü
sivil toplumlar kadar, koskoca kurumların iyi bir şekilde organize olamaması beni gerçekten aşırı üzüyor. bakın, bu bir propaganda değil, devleti karalamak, devletin kurumlarını karalamak değil. mevcut olan yöneticileri beğenmiyoruz diye yapılan boş bir eleştiri değil. arkadaşlarımız var, arkadaşlarımızın ailesi var... gerçeği yaşayan insanların dilinden dökülenler bunlar. neden çaresiziz, neden yetersiziz bu kadar aklım gerçekten almıyor. neden başka adımlar atılmıyor? imkanımız mı yok? VAR! neden kullanılmıyor kardeşim ya. çıldırmamak elde değil.

Esya yardiminda kadin erkek cocuk esyalarini ayirip teslim edersek depodaki gorevlilerin yukunu azaltmis oluruz arkadaslar.

Ayni sekilde gida yardiminda da konserve cay vs diye ayirip teslim edelim.

yakınınızda bulunan okullara da gıda, giyim, bebek bezi vs. gibi yardımlarınızı bırakabilirsiniz arkadaşlar. toplanıp paketlenip yollanıyor idareciler okullarda. gruplardan gördüğüm kadarıyla da çok yoğun yardım var. umarım yaralar çabuk sarılır.

Bankaların uygulamalarında kayıtlı sivil toplum kuruluşlarına bağış yapabilirsiniz. En güvenlisi bence.

Sizin icin degil bizim icin sorunmus. Sinir kapisinda yigilma olmus asiri yogunluktan.
Tamam çünkü ben de bilgi aldım arkadasimdan bazı ihtiyaçlar konusunda bi an görünce acaba mi dedim.

• Beğen
Tepkiler: W
Tamam çünkü ben de bilgi aldım arkadasimdan bazı ihtiyaçlar konusunda bi an görünce acaba mi dedim.

ash, güncel ihtiyaç listesini de belediyenin hesaplarından kontrol et, akıl vermek gibi olmasın. bazı güncellemeler yapılıyor. mesela ankara büyükşehir, ihtiyaç listesine ek olarak o listenin yanı sıra bolca su ve konserve gıdaya ihtiyaç olduğu konusunda paylaşım yaptı. aklında olsun.

tekstil ve ayakkabı firmalarımızın birçoğu ortaklaşa bir kumbara belirleyip hem maddi hem de depremzedelerin kullanabilecekleri giysi ve ayakkabı yardımı yapıyorlar. bu firmalar, piyasada rakip ama şu an birlik içindeler. bizler güzel insanlarız ya. iyi yönetilmeye, hakkımızın yönetenler tarafından savunulmaya, canlarımızın bir kıymeti olmasına hakkımız var, sonuna kadar! çığ gibi büyüyor yardımlar, dilerim bir an önce oralar koordine olur ve hepsi ulaşır. duygularım karman çorman. iki dakika önce üzüntüden ağlıyorken, şimdi de bu dayanışmalara ağlıyorum.

manevi olarak anca dua edebiliyoruz ama deprem bölgesindeki arkadaşların veya yakınlarının şahsi olarak maddi ihtiyaçları varsa bizde forum olarak yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. belki buradan şahıslarına bir şey göndermek şuan için mümkün değil ama elimizden ne gelirse işte.

Hepsiburada üzerinden Afad’ın belirlediği bölgelere gönderilmek üzere alışveriş yapabilir veya Ahbap, Akut gibi kurumlara 50₺’lik bağışlar gerçekleştirebilirsiniz. Sanırım Trendyol’da da bu tarz seçenekler var. Merkezlere gidemeyen arkadaşların bilgisine.

Geri