Deprem yardımı

Konu sahibi son olarak 1134 gün önce görüldü
Arkadaşlar lütfen geçmiş olsun mesajları veya durumu gösteren anlık paylaşımlarından çok şuan oradaki insanların ciddi manada erzak,battaniye,bebe maması, bebek bezi ihtiyaçları var.
Ben buradan kimseye iban veya herhangi bir yardım kurumu linki atmayacağım, fakat lütfen kendi imkanlarınız doğrultusunda yardımcı olun, seyirci kalmayın.

böyle durumlarda resmi kurumları takip edip ihtiyaçları sadece onlar aracılığıyla iletmek en mantıklısı. bireysel olarak ibanlara destek olabiliriz ama kargaşaya sebebiyet vermemek için göndermek istediğiniz bir şeyler varsa güvendiğiniz stk ve kurumları takip edin. deprem bölgesinde şu an çok fazla yıkım ve kargaşa olduğu için gönderilen yardımların en doğru yerlere ulaşmasını ancak böyle sağlayabiliriz. daha az önce ahbap uyarı yaptı, dikkate almak lazım.

Yapan coktan yapti ilk andan itibaren
Yapandan allah razı olsun.
Benim amacım, aklına gelmemiş olabilir, olaydan etkilenip düşünememiş olabilir,belkide ciddiye almamış olabilir.
Farkındalık yaratmak veya bazı insanların sadece bir geçmiş olsun mesajıyla geçebileceğini düşünmesini istemediğim için paylaştım.
Çünkü geçmiyor ve hava şartları çok soğuk.

bireysel oluşumlar ve ikinci el ürünler hiçbir işe yaramıyor: kargaşa ve zaman kaybından başka. daha önceki depremlerde de aynı uyarılar yapılmıştı. hepimiz yardım etmek istiyoruz lakin sivil oluşum adı altında çağrı yapan arkadaşlardan ziyade valilik onaylı kurum, kuruluşlara bilinçli bir şekilde destek vermek sağlıklı olan. elimizden gelen neyse onu yapmak, yapabilmek bir parça da olsa içimize su serpiyor. güç ve kolaylıklar diliyorum, yardımları ulaştıracak olan tüm herkese.

Ahbap hesaplarında geri iade oluyor bazen yoğun para trafigi var sanırım tekrar denerseniz gidiyor

Venlo halkiyla gurur duyuyorum. Bir tisort ve kazak fabrikasiyla anlastik, hafif defolu ne kadar giysi varsa verecekler yardim amacli. Tırımız da hazir.

Ekli dosyayı görüntüle 76292
çok ağladım, çok üzüldüm ama bugün, beni forumda duygulandırıp ağlatan ikinci post bu nilü. bir diğeri de climax hocamın “adımı yazdırdım gideceğim” postuydu. ufak tefek demeden yardım eden herkes iyi ki var.

Resmi ibanlar her ulkeye ayid olmak uzere milyonlara ulasti.. + burdanda ozel kisiler sayesinde tır a giyim kusam ne lazim ise toplanip yola cikacak ins . Su an miktarin hic bir onemi yok. Yeterli bagislansin .. :(
Ve gordugum kadariyla Almanya Hollanda her il ilce kurulus,dernek, cemaat kendi TIRI'ıni gonderiyor. Bu kadar buyuk ve hizlisini hic gormedim kendi adima. Tanidigim insanlar whatsap durumunda ayarladiklarini paylasiyor.

Ve gordugum kadariyla Almanya Hollanda her il ilce kurulus,dernek, cemaat kendi TIRI'ıni gonderiyor. Bu kadar buyuk ve hizlisini hic gormedim kendi adima. Tanidigim insanlar whatsap durumunda ayarladiklarini paylasiyor.
cidden oyle. yasadigim yerdeki dernekler + camii de ayni sekilde, hatta az ilerdeki diger kasabanin dernekleri de oyle. insan tam ''yardim etmek isti..'' diyecekken, buyuk miktarda yardimlar toplanmis oldu bile. cok hizli hareket edildi/ediliyo. ya uzun zamandir kendimi boyle hissetmemistim. en son bu hissi bir kac yil once, darbe girisimi oldugunda yasamistim. o urperme hissi. umarim o ulasilamayan yerlere de ulasir yardimlar hizli bir sekilde.

• Beğen
Tepkiler: W
Evet bugün Alman ARD kanalında haberlerde deprem için bağış hesapları verildi, yardım kuruluşları da Türkiye'ye gitmeye başladı,..... diye duyurdu.
Sevindirici bir durum, diğer ülkeler de benzeri yardıma başladı diye duyumlar alıyorum.

Evet bugün Alman ARD kanalında haberlerde deprem için bağış hesapları verildi, yardım kuruluşları da Türkiye'ye gitmeye başladı,..... diye duyurdu.
Sevindirici bir durum, diğer ülkeler de benzeri yardıma başladı diye duyumlar alıyorum.
Mannheim, Berlin, Koln gordugum videolarda sokaklarda millet yardim icin sira olmuslar ful dolu esya ile. Yardimi yapanlar yine Turkler ama kendi yaramizi kendimiz sarmaya calisiyoruz.

Geri