Sizce bu şiddet hakmıdır?
Hep böyleydi…Küçük hırsızlığın dayağı büyüğün itibarı olurdu.
Ekli dosyayı görüntüle IMG_1885.MOV
Hep böyleydi…Küçük hırsızlığın dayağı büyüğün itibarı olurdu.
Ekli dosyayı görüntüle IMG_1885.MOV
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala uyayamadın demiBaslik cok dogru olmus bu sefer Yabaniyem.
HaklisinHala uyayamadın demi
Hayrola prens mi buldun D:Haklisin
Uyutmadi biri.pP
Hayat garip yabisim.Hayrola prens mi buldun D:
Aramızdaki tek fark ben ufak hırsızlara üzülüp büyüklerine nefret ediyorum.sen ise düşük profilli hırsızlara nefret duyup kaşarlanmış hırsızların ardından gidiyorsun.Yabani hırsızlara üzülüyor.
Sen hırsızlrın yanındasın. Hırsızları def edenlere karşısın.Aramızdaki tek fark ben ufak hırsızlara üzülüp büyüklerine nefret ediyorum.sen ise düşük profilli hırsızlara nefret duyup kaşarlanmış hırsızların ardından gidiyorsun.
Hırsızlar ülkenin başında gökçek ve oğlu,binalinin oğlu ve serveti,Bilal oğlanın zenginliği nereden geliyor bu para yoksa Allah müminlere torpil mi geçmiş uysal ismailSen hırsızlrın yanındasın. Hırsızları def edenlere karşısın.
Hiç düşündün mü Elon Musk bu parayı dedesinden mi miras bulmuş diye? Yada Axel Springer nasıl İmparatorluğunu kurmuş diye? Yada Avrupa ve Amerika'nın zenginliğinin neye dayandığını? Sen küçük düşünürsün, ben büyük düşünürüm. Aramızdaki fark bu.Hırsızlar ülkenin başında gökçek ve oğlu,binalinin oğlu ve serveti,Bilal oğlanın zenginliği nereden geliyor bu para yoksa Allah müminlere torpil mi geçmiş uysal ismail
Ne zeka maşallah sübhanallah D: kıyaslamanı sievsinlerHiç düşündün mü Elon Musk bu parayı dedesinden mi miras bulmuş diye? Yada Axel Springer nasıl İmparatorluğunu kurmuş diye? Yada Avrupa ve Amerika'nın zenginliğinin neye dayandığını? Sen küçük düşünürsün, ben büyük düşünürüm. Aramızdaki fark bu.