DenizZ ( She Wolf )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kısın konusu yok dediler açtık oldu. (:

geldiğimde bi artizlik tavırlarla karşılayan şu sıralar baya düzelen bir mod.

milleti nasıl korkutmuşsa artık kimse bişey yazmamış.

16 mart 2014

ilk geldiğimde dila ile deniz çok değişik gelmişti bana da. deniz özellikle. sonrasında muhabbet falan derken biraz tanıdım yada epey tanıdım diyelim. Aslında iyi, saygılı, sevgili birisidir. Fakat çok kapalı kutudur. İsminin deniz olduğu nickinde yazmasa eğer ismini bile öğrenemezsiniz o derece. herşeyi sorar öğrenmek ister hakkınızda lakin siz sorduğunuz da söylemez devlet sırrıdır.

Onunla muhabbet edecekseniz eğer TDK dan sertifika almanız gerekmektedir. Elinden geldiği tüm kısıtlamaları yapar size. Samimi davranmanızı engelleyecek her türlü kısıtlamaları. Etrafı da çok kafaya takar öyle söyleme şöyle düşünürler böyle söyleme şöyle anlarlar diye. Velhasıl akibetinde muhabbetimiz kalmamıştır. Severim sayarım, düzgün biridir. Allah gönlüne göre versin (:

19.eylül 2014

aramıza hoş geldi, oda artık sıradan bir genç. (:

Kendi halinde olmayı yeğleyen biri.
Dışardn soğuk gibi görünse de içi sıcacık bi insan :)

DenizZ cim :srl:

Bu forumda sakinliğiyle hayran olduğum kişilerin başında geliyosun. Çok şeker,ılımlı, dışardan belli olmasa da konuşmayı seven, sıcak , iyi kalpli , yardımsever birisin.

Herşey gönlünce olsun canım

Çok sessiz yahu :)
Ama cidden çok sevdiğim arkadaşım.
Sohbeti güzel. Cana yakın.
Dışarıdan soğuk gözükür ama o sadece çok ağır başlı bir melek.
:cici:

06 Ekim 2014

Muhabbetini özlediğim hatun. Uzun süredir konuşmadık. Özlendin bağyan :srl:

Yardimsever , herhangi sorun oldumu güvenle anlatabilecegin bir insan... Soguk görünür ama aslinda canayakin ve güldürmeyi seven espri dolu arkadastir..

Ermiş Yönetici Sessiz Sakin Kendi HaLinde :)

Sessiz,sakin,duygusal,herkesle iyi anlaşabilen biri.Abla denilmesinden hoşlanmıyor.Her şey gönlünce olsun.

Bu konuya yazmamışım ayıp bana =) İlk günden beri arkadaşlığını esirgemeyen tatlı kız :) Sana soğuk demişler yalannnnn =) çokta sıcaktır Denizcim..Umarım hep mutlu olursun :)

Ben buraya ilk geldiğimde deneme moderatör idi sanırım, şimdi hak ettiği yere gelmiş nihayet. ^^

Bu forumda yaşımı ve ismimi söylediğim ilk insan olduğundan utangaçlığımın az da olsa yok olmasında büyük bi' rol oynamıştır, çok severim. :p

Deniz, ilk basta cok tuhaf gelmisti bana. Hatta bir ara korkmustum sorularindan oturu :d
Disinda kabugu var onunda, cok cani yanmis. Dostlugun ve arkadasligin degerini kiymetini bilenlerden. Benim kuzumlada kuzularmis kiskandim ./ (cok kiskancim benya)
Uzun lafi kisasi hep buralarda gormek istediklerimdensin, yuzundeki tebessumler ve gonlunden huzur eksik olmasin canim. Seviliyorsun..

Şahsen kendisi ile tanışmam. Bugüne kadar sohbetim de olmadı. Bunun ötesinde forumda kısıtlı süreler takıldığımdan mesajlarına da pek denk gelmedim.
Eee şimdi insan haliyle sorar: "madem tanımıyorsun hakkında hiç bir fikrin yok ne işin var bu konuda kardeşim?" diye.
Efendim şöyleki hiç birşey bilmiyor değilim. Bildiğim şu var ki bana günlük olarak mesaj yazan iki kişi var. Biri Turkcell sms atıyor, diğeri Deniz burç konularına etiketliyor. İkisinde de mesaj imgesini görür görmez heyecanlanıyorum, acaba kim ne yazdı diye. İkisinde de mesajları gördükten sonra hüsrana uğruyorum. Yani böyle bir durum işte.

Yakından tanımasam da sıcak kanlı olduğunu düşündüğüm,forumda son derece aktif olan değerli bir insan.Allah yolunu açık etsin :)

DenizZ Forumun güzin ablası :) Açtıgı burçları yakından takip ediyorum bazılarıda harbiden tutuyor. bazıları tutucak diye bekliyoruz iddaa oynuyoruz 1 maç bile tutmuyor (: neşeli sevecen sıcak kanlı birisi umarım herşey gönlünce olur güzin abla ahaha

Forumda kimsenin sahip olamadığı bir yalınlığa sahip. Karşısındaki insan nasıl bir üsluba sahip olursa olsun alttan alacak sabır var gibi duruyor. Olmayabilir de. Kolay ve güzel anlaşılabilir bu kadınla gibi geliyor bana. Henüz dokunamadığım duygusal ve samimi yanlarına selam eder huzurdan ayrılırım. Tanımak, bilmek umuduyla bayan She Wolf

Bu kızın sessizliği huzur veriyor bana acayip sade biri çok hoşuma gidiyor. Bu özelliğiyle diğer bayanlardan çok farklı:) Arada halimi hatırımı sorar kıvamında konuşur çok gevezelik etmeyi sevmem şayet:) Kapalı bir kutu misali pek tanıyan yok sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri