Denizli terminali iyi.

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Şuan peronların orada zaman geçsin diye oturuyorum. Çok güzel olmuş, takdir ettim. Maalesef bazı insanların maske kullanmayışı haric olumlu izlenim oldu benim için..

Bir kaç resim at biz de görelim güzel terminali. İyi yokculuklar.

Bugün hangi şehre ilk baharı götürüyorsun reis

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bugün hangi yildiza kayiyorsun abi?

kamil abi geziyor. oh ne güzel.

Dünkü Galatasaray'a bir gönderme de olabilir.... Kim bilir...

Sunu bir kere ben yazdim raporlamislar ajdhdhdbdb
Ima etmediğimi anlatana kadar yaşlandım capraz sorgu yedim bazi konularda yasakliyim kshdbdhfjfj
- senin amacin ne? Falan dediler
Ayagimi mi kaydircen?
Antagonist Kastur.

peki size bi soru.... denizlili mi denizlilili mi?..........
Korkuttun beni biran Fatik Ürek imalı laf gelecek sandım da neyse. Denizilili'yi fenomen seçenler Denizlilili olurda normal iklim koşullarında da Denizlili derler. Denizli'den demek daha doğru. Ayrıca bugün sabah 6'da uyandım saat 8:30 da yeni başlayacak işe giriş evraklarını hazırlarken zorunlu beklemek zorunda kaldım, bende yakın olduğu için orayı da geziyordum. Hiç uyumadan gece nöbetine geldim. Sabah 10'da yeni işyerine işleyiş hakkında bilgi almaya gideceğim uyumadan. Sonra Denizli merkeze eski işyerinden çıkış evrakları için gideceğim. 2-3 gibi eve gelebilirsem 3 saat uyuyup tekrar gece son mesai. Yani azizim eve çok yakın aylık 700tl yakıt parasından(arabanın yıpranmak hariç) kurtuldum diyeceğim ya bu sıkıntıyı güzel şeylere yoruyorum. Ayrıca; astral Seyehat olayına baktım biraz, sanırım belli bir dinginlik ve kuvvetli bir hayal gücüne bağlı istek oluşturursan oluşuyor, 2. Şart tamam da 1. İçin, belli formatlardan soyutlanmak gerekir, an itibariyle zor yani.. Neyse.

Oyle degil be annem ben yazinca olmuo ajdhdhdbd
-İnce-ince Yasemince her mevzuya dokunduk. Tam yerine rast geldi manzara koyduk.!- yabancı kaldığımız dilimizi iyi kullanırsak herşeyi ifade edebiliriz.. Bizim dilimiz, küfürü ve küfürbazı dışlar. Ama her tanım için bir anlatımı mevcut. Yeter ki kullanmasını bil. Önemli olan hadise bu. Yoksa nahoş ifadeler ile ılımlı tepkiler alınmaz.!

Geri