Denizlerin Şarkısı

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Denize kıyısı olmayan şehirlerde yaşayanlar bilmez denizin şarkısını. Sahi siz hiç dinlediniz mi o şarkıları ? Ne hissediyorsan o telden dokunur yüreğine dalgaların sesi. Susup uzun uzun izlediniz mi denizle gökyüzünün birleştiği o noktayı hiç? Sonsuzluk, derinlik, huzur sanki hepsi o noktada birleşmiş gibi..

Canım sıkkın olduğunda denize bakmak istiyorum sadece. Sanki bir tek beni o anlarmış , o yatıştırırmış gibi. Sakinleştirici bir etkisi var üzerimde. Suyun hafızası varmış biliyor musunuz ? Anlattıklarınızı hatırlarmış o yüzden de kötü bir şey olduğunda suya anlat derler. Alsın götürsün diye kötülükleri.

Oturuyorum bir banka alıyorum karşıma denizi uzun uzadıya anlatıyorum içimdekileri ama susarak, gözyaşlarımı gözlerime tercüman ediyorum da anlatıyorum sonra duruluyorum dinlemeye başlıyorum bu kez. Hırçın dalgalar yüreğime çarpıyor bazen tüm asiliğimi hırçınlığımı anlamış gibi yanıt veriyor bana sonsuz mavi ,bazen de usul usul vuruyor gönlümün tellerine sessiz sessiz söylenen bir ezgi gibi. Düet yaptığımız bile oluyor bazen o vuruyor teline gönlümün ben söylüyorum usulca yarım bırakılmış şarkıları tamamlıyoruz birlikte, eksik kalan yanlarımı sarıyor sonra kucaklaşıyoruz ayrılık vakti geldiğinde vedalaşıp ayrılıyoruz. Yine gel ben hep buradayım sözünün tesellisiyle bir süre sahil boyunca yürüyoruz birlikte sonra ayrılıyor yollarımız bir daha görüşünceye dek..

Yazgı
11.05.2019

Neye, niçin baktığımız çok önemli denize bakarak da konuşuruz toprağa bakarak da . Toprağın tiradı en sevilesi. Belki de toprağa bakarken kendimize baktığımızdan

Yazgı biliyor musun suyun terapi etkisi var. Eskiden akıl hastalığı ya da ruhsal rahatsızlıkları olanlar müzik ve suyla tedavi edilirmiş. Umarım hepimiz huzuru buluruz.

Yazgı biliyor musun suyun terapi etkisi var. Eskiden akıl hastalığı ya da ruhsal rahatsızlıkları olanlar müzik ve suyla tedavi edilirmiş. Umarım hepimiz huzuru buluruz. ��

Evet canım aşırı hırçın çocuklara da su oyunları tavsiye ediliyormuş suyun sakinleştirici etkisinden dolayı.

Neye, niçin baktığımız çok önemli denize bakarak da konuşuruz toprağa bakarak da . Toprağın tiradı en sevilesi. Belki de toprağa bakarken kendimize baktığımızdan

Beyefendi ne kadar dokunaklı cümleler kullanıyorsunuz. -Toprağa bakarken kendimize bakmak.- bu cümle çok iyi teşekkür ediyorum.

Sindy mÉ™n sÉ™nÉ™ ürÉ™kaçan tÉ™kliflÉ™r yaratmaq istÉ™yirÉ™m. amma bilmirÉ™m

Geri