Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O zaman ona şöyle bir şey yapalım sjsj
Havuzun dibinde tutan yeşilimsi kaygan şeyler
Bodur çimkaya sirnasigi.
taş örtüsüBodur çim
Kadayıfımsı yeşil ottaş örtüsü
yerden bitme.Kadayıfımsı yeşil ot
Nemli taş aşığı sjdjyerden bitme.
kafa açan uzmanı dinliyor musun hala? bunun yiyecek içeceklerle alakalı versiyonunu yaptılar. haberin içeriğini tam bilmiyorum, ama sanırım bu meyveli vs. gıdalarda içinde gerçek meyve olmayınca üzerine yazılması kaldırılmış. örneğin, çilekli gofret gibi. çileğin yanından geçmiş gofret, muza değdirilmiş süt vs. vs.sjdgsjf çok komik şeyler vardı.devam edelim mi? ahaha.
Uzun zamandır dinleyemiyorum ya (aynı şeylerden bahsediyoz di mi alem fm? Fatih miydi? Shsj)kafa açan uzmanı dinliyor musun hala? bunun yiyecek içeceklerle alakalı versiyonunu yaptılar. haberin içeriğini tam bilmiyorum, ama sanırım bu meyveli vs. gıdalarda içinde gerçek meyve olmayınca üzerine yazılması kaldırılmış. örneğin, çilekli gofret gibi. çileğin yanından geçmiş gofret, muza değdirilmiş süt vs. vs.sjdgsjf çok komik şeyler vardı.
aynen fatihle, umut hoca.slkjed uzman konseptini yapmıyorlar bayağıdır ama yine eğlenceli.Uzun zamandır dinleyemiyorum ya (aynı şeylerden bahsediyoz di mi alem fm? Fatih miydi? Shsj)
Ayrıca yosun hanım konunun nesi iğrenç gayet kafalar açılıyor işte...