Bak buna güldüm işte sjsj belki de şu konuda tek güldürük yorum sjsj1.40 bilemedin 1.50 ‘ita fkfk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak buna güldüm işte sjsj belki de şu konuda tek güldürük yorum sjsj1.40 bilemedin 1.50 ‘ita fkfk
Ya bence çok var da sana hitap etmiyor olabilir ondandır :dBak buna güldüm işte sjsj belki de şu konuda tek güldürük yorum sjsj
Düşündüm de daha bulamadım fkfk kötü olsun istemiyorum……siri’den bana da bi şey bekliyorum sadece biraz endişeliyim ama güvenim tam…
ya bu raskoda hemen bana giydirecek bir şey arıyor. cidden dedim be komik diye. gerçekten komik. ay gülmeme bile laf ediyorlar.siri formunda bugün djdj juju kıskancı herkesin mizahı kendine.
Nickin elverişli değil ya bu kadar çıkıyorgirmeyin demiştim… (ve nick değiştirmeye koşar…)
öyle bedavaya gülmek yok yolla 250. ya da bizim 1200den düşüyorum djdgya bu raskoda hemen bana giydirecek bir şey arıyor. cidden dedim be komik diye. gerçekten komik. ay gülmeme bile laf ediyorlar.