Denize giderken makyaj yapan kızlar

Konu sahibi son olarak 3597 gün önce görüldü
deniz kültürü, makyaj yerleri gibi konularda henüz yeni olabileceğini düşündüğüm kişiler. başka masum açıklaması olamaz diye düşünüyorum.
demek istediğimi açayım. ilk kez veya ikinci kez gelip öncesinde hiç denize gitmemiş iseler bazı pratik bilgileri bilmeleri beklemek doğru olmaz.

çok cahilsin keşke kendini imha etsen
tanım:her ortamda bakımlı olmaya özen gösteren waterproof makyajı bilen, özgüven sahibi,suadiyede oturan,bahçeşehir üniversitesinde okuyan sevişmek için carreralı oğlanların sırada beklediği cehape zihniyetli,hdp ye emanet oy vermiş olmaları kuvvetle muhtemel alımlı kızlar

isterse corpse paint yapar hacı okadarda kafaya takılcak birşey değil bence belki takıntılılardır belkide kokoşluk belkide biriyle buluşcaklar bilinmez

deniz ve havuz kenarlarında yapanları ben de çok gördüm
güneşlenmeye gidip güzel gözükmek istiyordur.

yuz derisinde problemi olan kizdir ya da makyaji asiri seven kizdir :tatlı:

Ben onları gerçekten anlamıyorum suya gireceksin makyajın akıcak daha kötü bir görüntü bence yapmayın kızlar.
Hem zaten denize giderken neden makyaj yapılır cevabı bu işte ortam yapmaya gidiyor.

suya girmeyip boy gösterecek kişidir.

Waterproof rimel sürerim ben de, rimel hastalık haline geldi

renksiz dudak parlatıcı sürüorum bronz tene süperrrrr oluyo beni dinleyin sürün çilek tatlısı tuz emmekten iyidir :)))))

ha bi de ne renk bikini giyosam o renk oje sürüom.terliğimden plaj çantama kadar herşeyciklerim tam takım deniz de bilem bakımlıyım ohhh miss misss :)))))

o değil de haftasonu denizde bi hatun vardı hala silüeti aklımda

Geri