deniz seki

Konu sahibi son olarak 293 gün önce görüldü
spoti'de sırf onun şarkılarını derlediğim bir listemin mevcut olduğu, hapisten çıkar çıkmaz ilk konserini doğum günümde veren en sevdiğim pop singer. ardından da nazan öncel ve mirkelam gelir. birçok kişinin kendisini yerden yere vurmasına fırsat verdiği hatalarına rağmen kızamaz ve baya severim kendisini. birçok şarkısının sözlerinde sanki hayatımdan izler bulurum. garip bi şekilde yakın hissederim kendime ve aramızda bir sinerji olduğunu düşünürüm. en sevdiğim şarkısı şudur diyemiyorum çünkü neredeyse hepsine bayılıyorum, bu mesajı da "gidenler ağlatırlar"ı dinlerken giriyorum. gitmek mi zor kalmak mı zor sorusuna benim de vereceğim cevap aynen bu olurdu. :p

İnsanları çıkar uğruna zehirledigini düşününce. ..

Bayhanla yaşadıkları ve son dönemde kendi yaşadıklarını düşününce ibretlik. Ne olursa olsun insanız, hepimiz hata yapabiliriz. Bir suç, hata, günah işlediğinde insanları asıp kesmek en kolayıdır. Zor olan o insanı topluma kazandırmaya çalışmaktır.

O da hatalarını görmüştür belki.

Şarkılarını severim.
Allah kimseyi zor durumlaradüşürmesin.

sesi çok hoş şarkıları güzel olan sanatçı
benzeri veya daha ağır suçlardan salıverilenleri düşününce bu kadının yattığı süre bir hiç uğrunadır

Masal şarkısını seviyorum eşlik etmesi de keyifli

Çok güzel şarkıları var
Kop gel günahlarından bunlardan beri
Bazı hatalarinin bedelini çok ağır şekilde ödedi
İnşallah ders çıkarmıştır

Tguh Life

9ce49c27-cc7d-4c58-9121-759e56710e0b.jpg

İyi koko çekiyormuş, yetmemiş arkadaşlarına da tedarik etmiş. Biz ölelim burda. :T:

Şarkılarını söylediği zamanlar hariç kendisini en fazla 60 saniye falan dinleyebiliyorum, o kadarcık sürede bile saçmalamayı başarıyor zaten. Uyuşturucu ticaretinden yatıp çıkıyor, çıkarken beyaz güvercin uçuruyor, evli adamlarla beraber oluyor "aile" vurgulu konuşmalar yapıyor. Bunu yaparken "hatalarından ders çıkarmış" dedirtmiyor, "sen misin bunu söyleyen?" dedirtiyor. Hali tavrı hep bi itici.

Gel gelelim özellikle "Anlattım" albümü, "Aşk" şarkısı, "Eğer İstersen"i, "Sana Sığınıyorum" ve "Dile Kolay"ı, gerçekten iyi.

malumat'ın söylediği şarkıyı anımsayamadım, onu da dinleyeyim

Küçükken evdeki kasetlerin arasında Deniz Seki vardı. Unutursun klibindeki güzelliğiyle aklımda kalacak bu kadın.

Geri