Deniz olmayan yerde yaşayamayan insan

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
insan nelere alismiyor, denizsiz memlekete, gunessiz memlekete, karanlikta ise gelmeye :mrslkm:

Eliz sen buna niye bu kadar sinirlendin ya

kırlarda neşe içinde koşardık

Denizin olmadığı yerde de çok güzel yaşanır,

374ffb403a39b5aa99206046341ea415.jpg

böyle ormanlık bir yerde yaşarım.

konu sahibinin sinirlenmesi asdjkl
insanlar kollarını bacaklarını gözlerini kaybedip yaşıyor siz deniz derdindesiniz hayvanlar sinirlendim şuan

Vardı da biz mi yaşamadık, yok işte yok. :mrslkm:

Kıçımıza bir kere deniz suyu değmiş, ayrılmanın mümkünü yok.

Kokusu,rüzgarı,huzuru,gün batımı,gün doğumu ile alışkanlık yapar.

Bizd3 her yer denize çıkar

Üstad aslında çok derin dokunaklı dile getirmiş en iyi en temiz deniz de düşünülür diye.. ben on sene yi geçkindir deniz üzerinden geçimimi sağlıyorum 15 ay hiç gemiden inmeden deniz üstünde durdum izine ayrıldığım da sahile inmeden bir gün bile yapamadım .. muhakkak inerim sahil kıyısında kafamı dinlemeyi seviyorum dostlarımla tekne ile açılıp alkol içmeyi seviyorum kendi kendime denizle konuşmayı seviyorum .. vede sahil kesminde yaşayan insanlardan biri olaraktan kendimi şanslı görüyorum .. kafam bozukken kaçarım hemen denize maviliğin verdiği huzurun tarifi bi başka.. deniz olamayan yerde yaşayamam diyemem ama deniz olmayan yerde yaşamak istemem..

Ben denizi ilk gördüğümde çok korkmuştum.

Ben denizsiz de yasarim, ama denizle bir baska yasarim. -mati hikmet .p

bizim orda dere var
canın sıkıldıkça bakarsın işte

Ben seni gormeden yasayamiyorum bir deniz kadar muhimsin Larien :sırıt:

Annem beni suda dogurmamis olmasina ragmen, daha bebeklik cagindan itibaren suya karsi asiri ilgi ile yetistirilmisim. Anneanne ve Dedenin daha genclik donemlerinde kumlara serpilmisim. Denizin kokusunu teneffus etmis, tuzunu ruhuma nufuz etmisim. Pek tabi, deniz olmayan yerde yasayamam. Maksimum tahammul surem 3 gundur. Kirsal bir yasam bana gore de degildir. Sokagim muhakkak maviye cikmali ya da denize bir sekilde kiyim olmali.

- Denize kiyisi olmayan insanlari sevemedim bir turlu.

Doga ile ic ice yasamak istiyorum ben.
Nereden gidebilirim oraya :nopsrn:

Geri