Deniz olmayan yerde yaşayamayan insan

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4725 gün önce görüldü
Var böyle şımarık kendini bilmez açgözlü insanoğlu türleri.
Çok kızdım şu anda, Allah yaşaman için nefes vermiş şükretmiyorsunda birde denizdir ovadır arıyorsun.

Yazık böyle insanlara.

Her hafta o denize girilecek yoksa yaşayamam ben İstanbul'da..

üniversite molasından sonra tekrar ankaraya dönüşteki ben.
hayatını hep deniz kıyısında geçirmişlerin -kesinlikle- haklı oldukları mezudur gözümde.

şehrin sınırı denize dokunacak mutlaka .p bir şekilde o deniz havasını içine çekmeli, sonra böyle yamuk yumuk insanlar oluyorsunuz :D

Denize aşık insandır.Denizi olan şehirde huzur buluyordur.Şükürsüzlük olarak algılanmamalı.

Burcumdan dolayimidir bilmiyorum yasayamamak degil de eksiklik hissettigim oluyor.

Sessiz, sakin, huzur dolu hayata alışan insandır.

Denizi severim ama burada deniz yok.

Anası denizde doğurmuştur.

ben hiç deniz olmayan bir yerde yaşamadığım için ankaraya gittiğimde çatlayacak gibiydim. Hiç yoksa havası bile değişiyor beee denizsiz olmaz YAŞAYAMAM. ŞÜKÜRSÜZÜM YANİ

Eskişehire gittiğimde kendimi tam olarak böyle hisseymistim. Bayram tatili idi hava güzeldi ve ben niye buradayım diye düşünüp güzellikleri kaçırdığım an lar oldu.
Kısacası denize-boğaza karsi olan bir semtte yetişip denizi olan şehir de büyüdüm havası manzarası çok ayrı.

Kaptan:
_İskele alabanda!
Serdümen:
_Deniz bitti süvari bey!

denizin olduğu yerin insanıyla yapılan paylaşımlar daha samimi ve gerçekci olduğundandır. Denizin varlığının verdiği huzuru bilen insandır.

Denizde doğdum, büyüdüm, denizin ortasında okudum, hâlâ denizle içli dışlıyım. Valla öyle pek de bir ayrıcalık hissetmiyorum. Denizi olmayan şehre gitsem özlerim galiba.

Deniz kıyısında ömrünü geçirmemiş olanların anlayamadığıdır. Yaşıyor elbette insan da -Allah başka dert vermesin :D- eksik gibi yahu.
Her yerin gri olduğu şehirlerin insanlarının gerginliğini bir miktar anlayabiliyorum, yaklaşık son 5 senemi Ankara'da geçirdiğim için. Yeşil ve mavide huzur var bazı insanlar için.

Ankarada dogup buyuyen, universitede 4 yilcik denizle hasir nesir olan ben bile okul bitince adapte olamadim karasal iklime. Size Allah sabir versin.

Geri