Deniz ayakkabısı..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Önceden bunu nasıl giyiyorlar diye hayret ederdim ta ki geçen sene denizde midye kabuğumu ayağımı kesinceye kadar özellikle kıyıdaki taşlardan dolayı girmekte zorlandığın denizlerde rahatlık..

havuz hariç denize gireceksem kesinlikle o ayakkabıları giymeden girmem asla

Mersinde geçen senelerde balon balığı vardı. Hatta kızın elini yemiş haberleri vardı. Baya bir travmatik idi denize gitmek o zamanlarda.

Bu sene bunu tecrübe ettim, önceden giymiyordum. Bu sene mecbur böyle gelişti, aynı bedende iki kişi olunca her şey için bir tedbir düşünüyorsunuz jfjd Rahat ettim. Önceden dikkatimi çekmezdi ama algıda seçicilik diyelim, plajlarda tüm çocuklarda vardı deniz ayakkabısı, çok mantıklı. Sandalet tipi değil de Çorap gibi olanlardı onlarda olanlar.

Van gölü çakıl olduğu için tercih ediyorum gayet güzel bir buluş

Son düzenleme:
Çanakkale'deki deniz kestanesi faciamdan sonra kesinlikle işe yaradığından emin olduğum eşya.

90 Kilo'yu aştıktan sonra çakıl taşları ayağıma batar oldu. Önceleri böyle olmuyordu. Kum sahilde gerek yok.

Yok be. Mantıklı gibi ama bununla yüzülmüyo. Çorap olan olur bak.

Hiç denemediğim için bir fikrim yok ancak gerekli olursa tabii ki kullanılabilir.

Minik baliklar ayağımı ısırdı geçen sene bende giderken alacağım .d

Deniz kestanesi ile tanıştıktan sonra plaj malzemelerinin olmazsa olmazlarından oldu benim için. : )

IMG_6720.jpeg

şunlardan giyenin kendisine saygısı yoktur…… ben havuz için olanları giyiyorum. patik gibi; hem tam sarıyor, hem hafif.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri