Deniz Akkaya'nın X hesabı askıya alındı

🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti

Eski manken Deniz Akkaya'nın X platformundaki hesabı, topluluk kurallarının ihlal edildiği gerekçesiyle askıya alındı.​

Akkaya'nın @dddenizakkaya kullanıcı adıyla kullandığı hesaba erişmek isteyen kullanıcılar, profil sayfasında "Hesap askıya alındı. X Kurallarını ihlal eden hesapları askıya alır" uyarısıyla karşılaşıyor. Böylece söz konusu hesap, platform tarafından kullanıma kapatılmış oldu.

Deniz Akkaya'nın X hesabı askıya alındı - Resim : 1

Haber Kaynağı

bu kadın iyice sapıttı ya
düzenli bi hayatınız olsun
gidin aile kurun

• Beğen
Tepkiler: ne
Ay şükür kurtulduk ,cok lüzumsuz bir kadın

O herkes dediğiniz Atatürke hakaret eden AKPli samsun terme üyesıne ettiği küfür de dahil mi abla
Bakın küfüre karsıyız ona lafımız yok. Ama bazıları üzerinde küfür çok güzel duruyor.
ATATÜRK`cülere küfür eden kadına Or.. dedıkden sonra yanı ertesi gun hesabı kapatılıyor.

5d6ea625-255b-4555-a978-0d8d154d425e.webp

whatsapp-image-2026-06-05-at-202810-6a2308668da26.jpeg
HErkese kufur ediyor bana da etti....
gerçi konu benımle alakalı değil abla
Sorsalar onlara ben kürtdüm ATATÜRK ü sevmez derler.
Oysa yesınler bırbırlerını :)

O herkes dediğiniz Atatürke hakaret eden AKPli samsun terme üyesıne ettiği küfür de dahil mi abla
Bakın küfüre karsıyız ona lafımız yok. Ama bazıları üzerinde küfür çok güzel duruyor.
ATATÜRK`cülere küfür eden kadına Or.. dedıkden sonra yanı ertesi gun hesabı kapatılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 135226

Ekli dosyayı görüntüle 135225

Ataturk terme ne alaka benim bahsettigim 1 sene once kiziyla ilgili bi mevzuda sakin olmasini gerektigini soyledim kufur etti

Ekli dosyayı görüntüle 135226

Ekli dosyayı görüntüle 135225

Terme'deki kadın "Kemalistler" dememiş miydi? Kemalistler Atatürk mü oluyor?
Benim aklıma ilk gelen KK yandaşları oluyor.

Tabıkı senın olayın farklı abla ama ben konuya istısnaden yazdım. Konu içerisinde de dedim zaten
Bakın küfüre karsıyız ona lafımız yok
Senınle alakalı demedım abla . Sen benden alıntı yapınca sana cevap vermek manasında dedim: Tabıkı O olayları tasvip etmediğimi sende gayet ıyı bılıyorsun
Ataturk terme ne alaka benim bahsettigim 1 sene once kiziyla ilgili bi mevzuda sakin olmasini gerektigini soyledim kufur etti

KK yandasları dedın ya
gel seni öpeyım @ismail89
Terme'deki kadın "Kemalistler" dememiş miydi? Kemalistler Atatürk mü oluyor?
Benim aklıma ilk gelen KK yandaşları oluyor.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri