Deniz Akkaya'nın Kızı Koruma Altına Alındı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
1716881729066.jpeg

Deniz Akkaya, kızının kendisine saldırıp balkona kitlediğini iddia etti. Akkaya, “Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin” dedi.

Eski manken ve sunucu, sosyal medya platformu X üzerinden kızıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Akkaya, 1997 senesinde “son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kalıp, hayatının kabusa döndüğünü” söyledi.

“ANNE OLMAK BU DEĞİL, OLMAMALI”

Eski eşini “bir ruh hastası” diye anan Akkaya, kızı için verdiği velayet savaşının bir ömür sürdüğünü ifade etti ve mesajının devamında şu iddialarını dile getirdi:

- “Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.

- Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım.

- Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin."

"BENİ DÖVDÜ DİYEREK İTİBAR SUİKASTİNE GEÇTİ"

Bir sonraki mesajında gelen bazı yorumlara tepki gösteren Akkaya, şu ifadeleri kullandı:

“Beni saatlerce balkona kitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi bir de beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın.”
1716881662164.jpeg
1716881684621.jpeg
Kaynak

Off bu da ayri bir cirkef. Neler yasadilar kiziyla bilmiyorum, zerre de ilgilenmiyorum. Tekrar populer olmak icin yapmadigi sey kalmadi gibi hissediyorum.

Çocuğum bana itibar suikastı yapıyor diyerek aslında kendi çocuğuna iftira atıyor. Kendisinin bir itibarı yok ki suikaste uğrasın. Tersine, olayı yaşar yaşamaz sosyal medyaya koşup çocuğunun bu hareketini paylaşması bile çocuğundan ne kadar kopuk ve ilgisiz olduğunu gösteriyor. Kaldıki 16 yaşındaki bir çocuk ne diye yurt dışına kaçma hayali kursun? Ne yaşadı da böyle düşünüyor? Tutarsızlıklarla dolu. Tüm kredisini Haluk Levent ve kurumu olan Ahbap’a saldırarak tüketmişti zaten. Bu saatten sonra dayak yiyerek de olsa gündem olabiliyor olması dahi bir başarı. Başka köşede zırlasın bir zahmet.

Çocuğum bana itibar suikastı yapıyor diyerek aslında kendi çocuğuna iftira atıyor. Kendisinin bir itibarı yok ki suikaste uğrasın. Tersine, olayı yaşar yaşamaz sosyal medyaya koşup çocuğunun bu hareketini paylaşması bile çocuğundan ne kadar kopuk ve ilgisiz olduğunu gösteriyor. Kaldıki 16 yaşındaki bir çocuk ne diye yurt dışına kaçma hayali kursun? Ne yaşadı da böyle düşünüyor? Tutarsızlıklarla dolu. Tüm kredisini Haluk Levent ve kurumu olan Ahbap’a saldırarak tüketmişti zaten. Bu saatten sonra dayak yiyerek de olsa gündem olabiliyor olması dahi bir başarı. Başka köşede zırlasın bir zahmet.
Arkadasinin kartini patlatmis kiz, belli ki yanlis isler yapiyor cocuk bas edemiyor.

Ergenlik dönemi sıkıntılı bir süreç. Çok çabuk manipüle olabilirler, ters kimlik geliştirebilirler ya da akran baskısı ile kötü bir çevre edinebilir ve kötü yollara düşebilirler. Çocuğun içinde bulunduğu durumdan ötürü olabilir diyorum ben. Aksi de olabilir elbet bilemeyiz.

Arkadasinin kartini patlatmis kiz, belli ki yanlis isler yapiyor cocuk bas edemiyor.
Sorun patlatması değil, patlatmasına gidene kadarki yaşanan süreç bence. O saate kadar ilgilenmediyse, bakamadıysa, yetiştiremediyse çocukta suç aramak doğru değil diye düşünüyorum.

Sorun patlatması değil, patlatmasına gidene kadarki yaşanan süreç bence. O saate kadar ilgilenmediyse, bakamadıysa, yetiştiremediyse çocukta suç aramak doğru değil diye düşünüyorum.
aksine asiri ustune dustu, ama iste etme bulma dunyasi baskasinin cocuklarina igrenc laflar ediyordu kendi kizini yere goge sigdiramiyordu. Allahin tokadi yok.

aksine asiri ustune dustu, ama iste etme bulma dunyasi baskasinin cocuklarina igrenc laflar ediyordu kendi kizini yere goge sigdiramiyordu. Allahin tokadi yok.
O kadar takip etmiyorum. Çocuğuyla durumu filan geçmişte nasıldı hiç bilmiyorum. Sadece genel bir yorum benimki. Kendisinin yazdıklarına istinaden.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın eski manken Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldığı, gerekli psikolojik desteği vermeye başladığı öğrenildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, Deniz Akkaya’nın kızını koruma altına aldı.

Deniz Akkaya'nın kızı hakkında sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti...

Görevlendirilen ekibin gerekli inceleme ve değerlendirmeleri yapmasının ardından, 16 yaşındaki kız çocuğunun koruma altına alındığı ve gerekli psikolojik desteğin verilmeye başladığı öğrenildi.

kaynak

çok mu suladı yada hiç mi ilgilenmedi bilmiyorum. O kısma gerçekten hiç denk gelmedim. Ama her ne olursa olsun 16 yaşındaki bir çocuğu suçlamak doğru değil. Dediklerine katılıyorum
Yaa bilemeyiz ama ergenlik sıkıntılı oluyor. Dengeli olmak güç. Anne baba ayrılmış da olunca ister istemez çocuk da bölünebiliyor. Belki babası işliyor kızı bilemeyiz. Belki Deniz hanım hatalı. Benim yengem ergenlikteyken kızına kilo üzerinden çok baskı uyguladı. Kız anoreksiya oldu mesela. Biraz da bilinçli olmak ve çocuklara kullanılan tek kelimeye bile dikkat etmek gerekiyor. Fizyolojik gereksinimi karşılamak da tek yeterlilik değil. Ya çok derin konular aslında. Aslında bu ve buna benzer vakalar çok.

• Üzgün
Tepkiler: W
Yaa bilemeyiz ama ergenlik sıkıntılı oluyor. Dengeli olmak güç. Anne baba ayrılmış da olunca ister istemez çocuk da bölünebiliyor. Belki babası işliyor kızı bilemeyiz. Belki Deniz hanım hatalı. Benim yengem ergenlikteyken kızına kilo üzerinden çok baskı uyguladı. Kız anoreksiya oldu mesela. Biraz da bilinçli olmak ve çocuklara kullanılan tek kelimeye bile dikkat etmek gerekiyor. Fizyolojik gereksinimi karşılamak da tek yeterlilik değil. Ya çok derin konular aslında. Aslında bu ve buna benzer vakalar çok.
Ben ve benim gibilere hakaret etmiş;

Anne olmak isteyen Selin Ciğerci'ye neler demişti : )

Arka planı bilmiyoruz, benim burada takıldığım nokta Deniz Akkaya’nın bunu bütün kamuoyuyla paylaşma ihtiyacıdır, bu kısım bana yanlış geliyor; bu, hem çocuğun hem de Deniz Akkaya’nın şimdisi ve geleceği için çok yıpratıcı. Feveran edeceği yer oralar değil, profesyonel yardım gerekiyor her ikisine de, ne olursa olsun ikisi için de çok üzücü.

Narsizm problemi var gibi geliyor Deniz'in. Selin başta olmak üzere insanların travmaları üzerinden yaptığı zalimce yorumlardan ufak ufak sezmiştim.
Aslan burcuymuş kendisi.
Psikolojik astroloji günlüğüme kaydedeyim ,incelerim bi ara

Narsizm problemi var gibi geliyor Deniz'in. Selin başta olmak üzere insanların travmaları üzerinden yaptığı zalimce yorumlardan ufak ufak sezmiştim.
Aslan burcuymuş kendisi.
Psikolojik astroloji günlüğüme kaydedeyim ,incelerim bi ara
Ben de aslanım, inceledikten sonra bulgularını benimle de paylaşır mısın, merak ettim : dd

Bu haberi görmemiştim, buraya gideceği belliydi mevzunun.

Geri