Deniz Akkaya'dan İnanılmaz Bombalar: Seren Serengil Baba Oğulla İlişki Yaşadı!

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Seren de askere gitmeden tufege harbi cektiren tek unlumuz desem beni bi tek erkekler anlar.

Son düzenleme:
Bu camia değişik bir camia. Kim kimi düdüklüyor, kimin eli kimin cebinde bellisiz. Kalleş bir alem

Ben ne diyorum her zaman ?
Kimin dilinden namus düşmüyor ise sürekli ahlak dersleri kim veriyor ise en çok o kişide vardır Ahlaksızlık ve namussuzluk :)

Oha oha sjxjs ne biçim olaylar dönüyor igrencliklere bak..

bircan bali bu konu hakkında ne dicek acaba

flash flashh az sonraa

Akkaya sen neler yasadin kim bilir atlarla bogalarla falan .p

bu olay öyle karışık ki. ekşi sözlük okuyorum, oradan beni hiç tanımadığım bir kadının videosuna attı, onu da akşam seyredeceğim glb kdkdj şokopop’un dediği gibi kavga basitlik skandal… kafam basmıyor, basarsa özetleyeceğim ama mafya vs isimleri geçiyor, topuğumdan vurulmak istemem… benim canım topuğum…

bu olay öyle karışık ki. ekşi sözlük okuyorum, oradan beni hiç tanımadığım bir kadının videosuna attı, onu da akşam seyredeceğim glb kdkdj şokopop’un dediği gibi kavga basitlik skandal… kafam basmıyor, basarsa özetleyeceğim ama mafya vs isimleri geçiyor, topuğumdan vurulmak istemem… benim canım topuğum…
ne videosu lari

linki bulamıyorum, ekşi sözlükte görmüştüm, akşam bakarım demiştim ama şimdi ilgili linki bulamıyorum adsf tanımadığım bir kadın, belki sen biliyorsundur, olanları değerlendiriyordu galiba baştan sona, bulunca atıcam

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri