denetim masasi

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
denetim masasinda olmasi gerekenler bakıcam da resim olarak atabilirsin.

8PnMd7.jpg
[/url][/IMG]

mak res

Şimdi ben şunu anladım. Bilgisayarı formatladın. Hangi programları kuracağını tespit için bizim yüklü programları mı görmek istiyorsun?

winrar, winamp, utorrent, idm, ccleaner, revo uninstaller, firefox bunlar en gerekli programlar. bunlari kurdugunla zaten gerisi pekte onemli degil. bir de kaynak dosyalari var ama onlari zaten update ile edinebiliyorsunuz.

winrar, winamp, utorrent, idm, ccleaner, revo uninstaller, firefox bunlar en gerekli programlar. bunlari kurdugunla zaten gerisi pekte onemli degil. bir de kaynak dosyalari var ama onlari zaten update ile edinebiliyorsunuz.

windows ınstaller lazmi bana

Tey allaam. Hiç olur mu kız öyle şey :) adam var autocad kullanır adam var wordpad' den başkasına ihtiyaç duymaz. Adam var win 7 de kalmıştır adam var osx kullanıyodur.

Tey allaam. Hiç olur mu kız öyle şey :) adam var autocad kullanır adam var wordpad' den başkasına ihtiyaç duymaz. Adam var win 7 de kalmıştır adam var osx kullanıyodur.

özel bir şey değil ki onular belki o dedikler kullaacam :nee:

Hangi windows a sahip olduğunu söylersen sana o windows un denetim masası görüntülerini paylaşırız işin daha kolay olur bence :sevimli:

bitti o. Win 10 kullanıyoz artık

Geri