deneme test ses kontrol

Konu sahibi son olarak 1586 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istekler bölümüne post kasmak istedim; moderatör onaylı dedi server, açamadım bakam bunu açabilcem mi. ey allam yıl olmuş 2014, mod onaylı server. ondan sonra forumlar kan kaybediyor , yok sosyal paylaşım siteleri mahvetti cart curt. söylediklerimiz kadar söylemediklerimizden de sorumluyuz. yüksek yüksek koruma duvarları. dersin 30-40 sene evvel bolşevikten korkma adına duvarlar. sakin makin değilim makina kimya. :heyoo:@ZiFiR.

@Mephistophelés

wuuu co admin...

zevkiniz diye bi forumumuz vardı. yok oldu gitti şimdilerde. 200 liraya sattılar koca serveri. orda co admindim ama. moddan fazla bir yetkim yoktu. yani tabloya giremiyordum, eklentilerde değişiklik yapamıyordum. co adminim faysalım. bu işler özelde olur. konu altlarında sohbet kural dışı. 200 posta eriştiğimde pm leşiriz.

mephisto diye çok cici bi kızımız vardı. senin niki görünce o geliyor aklıma.

senin bana pm atabilirliğin olmalı. merak ettiğini sor

tşklr iyi forumlar.

@Mephistophelés

wuuu co admin...

zevkiniz diye bi forumumuz vardı. yok oldu gitti şimdilerde. 200 liraya sattılar koca serveri. orda co admindim ama. moddan fazla bir yetkim yoktu. yani tabloya giremiyordum, eklentilerde değişiklik yapamıyordum. co adminim faysalım. bu işler özelde olur. konu altlarında sohbet kural dışı. 200 posta eriştiğimde pm leşiriz.

mephisto diye çok cici bi kızımız vardı. senin niki görünce o geliyor aklıma.

senin bana pm atabilirliğin olmalı. merak ettiğini sor

tşklr iyi forumlar.

satılır. onlarda satılır.bi ara natro'da server'ım vardı bypass yiyordu :D şimdilerde kim bilir neler yapıyor :/
pek kalmadı uzun süreli forumlar. sosyal paylaşım siteleri süpürdü gitti forumları.
yav bu 200 post saçmalığına bi el atmak lazım. belki senle çok iyi arkadaş olcaz ama sırf 200 post'un yok diye olamıyoruz dimi?

senin plakanı verdim yönetime. istediğin her konu altında sohbet yapabilirsin,karışmıycaklar sana. hadi bakalım.

senin plakanı verdim yönetime. istediğin her konu altında sohbet yapabilirsin,karışmıycaklar sana. hadi bakalım.

Güvenmene sevindim mep. tşklr. Sansiblden insanlara zara değil fayda gelir, sensi haddini de bilir yerini de.
He! ayrıca sen de buram buram deneyim kokuyorsun. iyi forumlar. :heyoo:

aşkolsun hera. ne kadan şüphecisin hıhhh! :pat:. ahhhahhha. trollük yapacağımız zamanlar da olur elbet ama; bu aralar hiç formumda değilim. saygılar.

trollsun trolluz trolluk iyidir trollari severim trolluk yapasim geldi trollllll mu yapaydim nickimi ya :D

trollsun trolluz trolluk iyidir trollari severim trolluk yapasim geldi trollllll mu yapaydim nickimi ya :D

profilindeki mesajları bi güzel temizle. cep telefonunu sabahın körüne kur. kalkınca değiş nikini. bi de yönetime yağ çek falan rengini değiş. kimse tanımaz valla. bu nasıl bi renk hem. şey rengi işte şeyyy... uuu baby tekbiiiir :hadihepberaber:

profilindeki mesajları bi güzel temizle. cep telefonunu sabahın körüne kur. kalkınca değiş nikini. bi de yönetime yağ çek falan rengini değiş. kimse tanımaz valla. bu nasıl bi renk hem. şey rengi işte şeyyy... uuu baby tekbiiiir :hadihepberaber:

iyiki formumda degilsin yüce troll xD evet renk berbat kesinlikle katiliyorum :p da yag cekmeleri baskalrini birakiorum :p

anlam vermeye calisip Turkcemin yetmedigi tek insansin forumda arada bir seyler soyluyorsun nemli de olabilir ama ben bir turlu cozemedim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri