Demirtas'in Abisi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
171444.jpg

Sizce Demirtas neden yalan söyledi?
Abisinin Kandilde Terörist olmasi HDPlileri ve Demirtasi baglar mi?

Olaya iki farklı açıdan bakılabilir bence.

İlk olarak iyimser olayım. Demirtaşta çözümü doğru yerde mecliste arıyor ve dağa çıkıp kimseye kurşun sıkmıyor. Eli kanlı bir adam değil diye biliyorum.

İkinci olarak kötümser olayım. Pkk hem hem legal olarak mecliste hemde illegal olarak dağlarda ki terörist faaliyetlerle ülkeyi bölmek ve kendine emperyalistlerin vaad ettiği toprakları almak istiyor.

İlk ihtimale inanıyor ve destekliyorum. Kesinlikle problemli olan bölgenin yasal olarak kendi vekillerinin mecliste olup devletin eşitliğini sağlamasına destek vermelidir.

Bence orayla daha sağlam ve güvenilir iletişim halinde olmak için.
Malum her ne kadar pkk ile bağım yok dese de onların destekçilerinden. En sevdiği şeylerden biri, dağdakileri kışkırtıp, bizim üzerimize salmak. Adam hobi edinmiş câniliği.

Seçim öncesi Ak partinin oylarını düşürebilmek için bu kadar çok şehit çıkması, orayla irtibat olduğunun kanıtı.

Bu dünyadaki en kötü şey bilgi sahibi olmadan konuşmak herhalde. Demirtaş ne zaman Erbilde ticaret yapıyor dedi, buyur delil göster.

Ama ben sana Demirtaş'ın abisi hakkında söylediklerini iliştireyim şuraya :

[YOUTUBE]1eDme4WZlm0[/YOUTUBE]

biz akp nin ettiği edepsizlikler yüzünden zamanında oy verdik demeye utanıyoruz
millet hdp nin her türlü açığını kapatacak kadar uğraşıyor ve bunca şehit varken cesurca
ne hale geldik

Geri