Demir Ali'ye Umut Ol..

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar öncelikle ilk defa konu açmamdan ötürü kusurum olursa şuraya özürlerimi bırakayım.(inanmadınız biliyorum)
Eminim hepiniz sosyal medyada SMA hastası çocukları görmüşsünüzdür. Son derece masraflı bir tedavi ve bu tedaviyi görmeleri gereken süre de kısıtlı. Ordu Barosu'ndan meslektaşlarımın oğlu minik Demir Ali'nin de ölümcül bir genetik kas hastalığı olan SMA Tip1 ile savaşında FDA ve EMA onaylı tedavi umudu var. İhtiyacı olan tedaviyi de alabilmesi için az bir zaman kaldı. Belki aramızda gönlünden ne koparsa yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız vardır diye sizinle de paylaşmak istedim. Demir Ali gibi bir çok çocuk var, umudumuz hepsinin ihtiyaçları olan tedaviyi en kısa sürede alabilmesi. Bu umuda belki biraz yardımımız olur. Bilgileri aşağıdaki görselde ekledim. Şimdiden teşekkürler.<3
1605117256272.png

HALKBANKASI

HESAP ADI

Azime Ece Kara

Iban ; TR72 0001 2009 6490 0009 0095 82

Son düzenleme:
Biraz önce birkaç sayfada paylaştım. Sadece Demir Ali değil, Zeynep İnci de var(isim aklımda yanlış kalmış olabilir).
Pamir ile Zeynep İnci için de küçük de olsa bankadaki son paralarımı bağışladım.
Çocuklar daha fazla üzülmesin. Bir payım olursa ne mutlu...

Juju iban altindaki yaziyi buyutebilir misin ? Ne kadar lazimmis bilgin var mi ?

Bildiğim kadarı ile 2.100.000,00 Euro toplanması gerekiyor. %64'ü tamamlanmış diye biliyorum. İnstagram sayfası behopefordemirali. Oradan da bakabilirsiniz isterseniz.

Biz de iş yerinde topladık birşeyler ve tüm velilere SMS yoluyla duyarlı olalım içerikli bir mesaj attık. Allah yardımcısı olsun.

Her hastalık insanı üzse de özellikle çocukların mücadelesini görmek daha çok can acıtıyor. Çocuklarını kaybettikleri halde hala diğer çocuklar için mücadeleye devam eden o kadar insan var ki, gerçekten mücadelelerine azıcık bir katkı sağlamak bile çok değerli. Umarım bir gün gereken tedaviyi hepsi görebilir, hepsi.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
ALLAH herkesin kalbine göre versin.

Çok zor gerçekten bir anne için çocuğunun günden güne eridiğini görmek ve buna şahit olmak..
Allah sabır ve kolaylıklar versin. Sadece Demir Ali'ye değilde bu hastalığı geçirip sesini duyurmaya çalışan ve duyuramayan bir çok bebeğe umut olabilsek keşke..

Sosyal medya fenomeni avukat ergün kazanır da kendisi için bağış yayını yapmaktadır.
Umarım kısa sürede toplanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri