Dem'den asırlık sözler :)

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
Yokluğunla çok yıpratıyorsun beni,
Bir gün elinde kalacağım..

Beni AŞK'a İnandıracak HATUN'un, Gidip Annesinin Ellerinden Öperim! O kadar açık ve net!

"sana ne desem boş" dedikten sonra 1 saat aralıksız konuşmuşluğum da var.. demek ki boş değilmiş.

"banane **Spam/Adversiting**" en etkili antidepresandır. Günde 35 kez kullanın.

Seviyorum dedin de çayına üç şeker mi attık?

Sevgilinizle yaptığınız ufak tefek tartışmaları kafaya takıp kendinizi üzmeyin. Nasıl olsa ilerde ayrılacaksınız zaten. Olumlu düşün. ;)

"Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız?" yazıyor bir sitede. Beni aldatıyon mu? diye sorarım, bu kadar basit. Para tuzağı bu siteler.

Kıza "üşüyorsanız montumu alabilirsiniz" dedim, teşekkür ederim çok incesiniz dedi. Ne demek, parasıyla değil mi. 100 liraya bırakırım.

Muhabbete girmek için kızın tekine bu ne soğuk ya dedim "aynen" dedi, beni onayladı. Yani kafalar uyuşuyor. Hayata bakışımız aynı. Kısmet...

Kadınlar da insandır. Kadınları en fazla bu kadar çözebildim.

Biz öyle senelerce ''özlüyorum'' yazıp, sonra neyi özlediğini unutan tiplerden değiliz kardeşşş!

Bazı kızlar, kocası tarafından terk edilip, 3 çocukla sokakta kalan kadınlar gibi davranıyor. İçim parçalanıyor.. Sen de herkese aşık olma!

Bi eylül ayına bak yaz gibi, bi de ekim ayına bak kış gibi.. Sonbahar ikizler burcuymuş.

Ot Gibi Yaşıyorum; İster Sarar İçersin, İster Basar Geçersin.. Size bir titreşim gönderdi

Kıyamet bu sene kopabilirmiş. Bu ne olum her sene kıyamet? Eurovision gibi!

Bir mesajın verdiği sarhoşluğu veremeyen içkiler var... Şimdi kim bilir hangi içkiye laf soktum!

Uyuyan babamın elinden kumandayı almaya çalışmak gibiydi seni sevmek..

Geri