Dem'den asırlık sözler :)

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
Kadınlar çiçek gibidir doğal olarak gübre isterler. İşte bu yüzden gül gibi kadınlar boktan herifleri seçerler.

Güveni daha önce kırılmış bir kadını, sevdiğine inandırmak için çaba gösteren erkeğin sabrı, bekleyişi, vazgeçmeyişi, aşktan daha özel.

Zenginden alıp Fakire vereceğiz. (Masallarda)
Fakirden alıp zengine zenginlik katacağız. (Politikalarda)

Bu sivrisinekler Nuh'un gemisine kaçak binmişlerdir kesin.

Bugün aynı kız 5. kez karşıma çıkıyor.. Markette kasiyer olmasa, ben de beşinci kez markete giriyor olmasaydım bana mı asılıyor diyecektim.

Adam "bu hayatta hiç kimseye güvenmeyin" yazmış.. Tamam, sen öyle diyorsan.. sana güveniyorum.

Sonbahara gireli kaç gün oldu hala yapraklarını dökmeyen ağaçlar var.. Hiçbir şey demiyorum bunlara, Hiçbir şey demiyorum!

Bu sabah günaydın mesajı gelir gibi oldu sanki.. Bi ara telefonun ışığı yandı söndü, yine gelmedi.. Bu kez çok yaklaşmıştım.

Ömür boyu mutlu olmak için sevdiğimiz işi yapmamız gerekiyormuş.. İlla iş yapcaz yani.. Kulağa hiç hoş gelmiyor.

Okullar bu aralar çok açılıyor, dikkat etsinler biraz.

Bilgisayar bağımlılığı yüzünden boşanan çiftler varmış. Ne ayıp ya. Kalk da biraz eşin otursun. Hayat müşterek.

Eylül ayı hüzün ayı derler, ben hiç hüzünlenmiyorum lan.. Sararan yapraklara 1 saat baktım, tık yok. Yaprak işte, sarı olur yeşil olur.

Sabah sabah spor iyi geldi.. Maç özetlerini izledim.

Kızlar, kusura bakmayın da, dünyada Kate Upton gibi bir varlık varken "ben çok güzelim" tavrıyla gezemezsiniz. Doğaya aykırı.

Küçükken teyzesi ona ''çok canlar yakacaksın'' derken, benim hayatımı ...ecegini mi kastetti acaba?!

Geri