Dem'den asırlık sözler :)

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
Lens kullanan arkadaşıma "kim bu gözlerindeki yabancı" dedim. Mal mal suratıma baktı. İnsan bi güler be.

Seninle evlenmek istiyorum çünkü baya bulaşık birikti.

Yalnızlığın çaresini bulmuşlar ama şimdilik sadece iphone kullananlar indirebiliyormuş. Android'e daha gelmemiş.

Google Earth size dünyayı keşfetme fırsatı veriyor, siz gidip evinizi buluyorsunuz :)

'Kızlar kendilerini güldürebilen erkeklerden hoşlanır' dediler diye 3 saattir kendimi gıdıklıyorum, bi tane kız da gelip naber demedi :(

Düzenli bir ilişki istiyorum; Sabah 8, akşam 5. Cumartesi / Pazar tatil.

Evde böcek görmek sorun değil, asıl sorun böceği aynı yerde göremeyince başlıyor.

Eskiden eve misafir geldiğinde önce bir hal hatır sorarlardı. Şimdi ilk soru: "İnternetin şifresi ne?"

Acaba birileri de bizim arkamızdan "O bana bakmaz lan" diyor mudur? Olabilir mi? Olamaz tabi.

Güneş gözlükleri saçımızın ön kısmını güneşten korumak için yapılmıştır, o yüzden hep kafada durur.. Yanlışlıkla gözünüze takmayınız.

Dedeme, öğüt versene dedim ''Şarjını doğru kişi için harca'' dedi. Tam 21. yy dedesi.

Pilot kalemi kağıda basılı tutup, mürekkebin dağılışını izleyerek mutlu olduğumuz zamanlar da oldu bizim.

Ruhunda aptallık olan sevgilinin düzelmesini beklemek, BlackBerry ile çekilen flu fotoğrafların netleşmesini beklemek kadar boşuna.

Sen hatunu dikiş-nakış kursuna yollarsın, o gider 'itiş-kakış' öğrenir. Devrine tüküreyim dünya.

'Bazen İçimden İnsanlara "Görüşürüz" Yerine, "İşin Düşerse Yine Beklerim" Demek Geliyor...'

'O Canımı Yakmayı Çok Severdi, Ben İse Canım Yana Yana O'nu Sevmeyi...'

Ceren'i sevip, Aslı ile çıkan, ama Fatma'yı unutamayan, İrem'e yavşayıp, Serpil'le yatan! Bir de Özlem'i bakire isteyene.. Türk Erkeği denir!

Geri