Dem'den asırlık sözler :)

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
Bir erkeğe, sevgilinin gidişi değil, perdeyi takarken 'düğme atlamışsın oğlum' diyen annenin lafı koyar.

T.C kimlik numarasını ezbere bilen kız çekiciliği diye bir tweet gördüm. Artık nasıl bir yokluksa, adam ne yapacağını şaşırmış.

Çinliler çok şanslı oğlum! Ölünce gözün açık gitmiyorsun en fazla gözün kısık gidersin!

Sana taş atana, sen gül at! Ama saksısıyla beraber.. :)

Makyaja da ehliyet versinler, bilmeyenler yapmasın bence..

Polis yakında mesaj atacak; her "Seni Seviyorum" diyene kanmayın diye.

Yaptığım tek spor, telefonu koşa koşa şarja takmak.. Teknolojinin faydaları saymakla bitmiyor.

Eskiden mesajda 160 karakter dolana kadar yazan bizlere ne oldu da whatsapp'da her şeyi kelime kelime gönderir olduk bilmiyorum...

Bazılarını gerçekten leylekler getirmiş olmalı, bu kadar küçük beyine sahip olmalarının başka açıklaması olamaz.

"Bana tam 10 dakkadır mesaj atmıyorsun,10 dakkadır napıyosun sen?" diye mesaj atıyor. Erkek erkek olalı böyle trip görmedi

Yakında uzun metraj film tadında kamu spotları yayınlanırsa oturur güle güle izleriz.

''napıyosun?'' sorusuna ''hiiiiç'' cevabı veren tek kavim olabiliriz...

Gelin arabası nedir allasen? Damat binmiyor arkadan koşarak mı geliyor arkadaş? Bu haksızlığa dur diyelim, bundan sonra NİKAH ARABASI diyelim!

Bence hayatın sırrı bir küçük çocuğun "anne yaaaaa" bağırışında gizli.

"Erkek olsaydım off neler yapardım" diyen denyo kızlarımız... İşte sizin erkek versiyonlarınız yüzünden dünya bu halde **Spam/Adversiting**.

Beni benden alırsan Merveler'e bırak bari. O mübarek evi görmeden ölmeyeyim.

Bileydim arkamdaki sperme ''buyur sen geç hacı'' derdim.

Geri