Dem'den asırlık sözler :)

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü
Bir kızın en mutlu günü düğün günüdür. Düşünsenize sabah uyanıyor ve ilk defa ne giyeceğini biliyor. :icon_wink:

Bu ülkede sigarayla bile savaşanlar varken barıştan söz etmek gerçekten çok zor.

Ağır ağır boyayacaksın bu merdivenleri, eteklerinde gökkuşağı rengi bir yığın yaprak, ve bir zaman bakacaksın belediyeye ağlayarak..

Yaz aşkı yaşayanlar bugün mesai bitmeden ayrılsınlar artık. Son bahar geliyor hani.

Bu sabah da onun günaydın mesajıyla uyanmadım.. "gynatdım" yazmış.. Alışamadı gitti şu dokunmatiğe :pat:

Adam "hiç kimseye hakettiğinden fazla değer vermeyin" diyor. Nasıl ölçüyorsunuz olum onu. Cep uygulaması var mı?

"bu ne sıcak ya" lafı da selamün aleyküm gibi oldu.. "aynen ya" da aleyküm selam.

Düşünsene haftanın bile sonu var. Hiçbir şeyin şeyin garantisi yok şu dünyada.

Sorunsuz bir ilişki istiyorsanız, sorun çıkarmayın.

Simitçiler terk etmiş deniz kıyılarını.. Ben de hayallerimi fırlattım martılara..

Koyunlar yerine koyanları düşündüğümüzden uyuyamıyoruz belkide..

"Camı silip ayna gibi oldu, aynayı silip cam gibi oldu" diyen yeryüzündeki tek milletiz.

Altın yumurtlayan tavuk ünlü oldu ama ona altın vuruşu yapan horozu kimse umursamadı.. Hayat işte!

Biten tükenmez kalemi belki bir umuttur diye hohlamaktır seni sevmek..

Çocuğu olsa adını "yeni klasör" koyacak kadar üşengeç insanlarız.

- Seni seviyorum.
+ Biraz orijinal olur musun?
- Seni seviyorum™ © Tüm hakları saklıdır.

Keşke ilişkilerde 'Fabrika ayarlarına dön' seçeneği olsa.

I-Phone kullanan insan aldatmaz korkmayın, telefonun şarjı ancak 1 kişiyi idare edebiliyor!

Geri