Demba Ba Secdeye Yattı Diye Karısının Bikinili Pozlarının Eleştirilmesi

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Demba Ba'yı eleştirmek için sebep arama uğraşıdır. Sanki bikiniyi Demba Ba giydi. Adam sahada secdeye yattı diye karısının bikinili dudak dudağa pozlarının eleştirilmesi nasıl bir mantık anlamış değilim.
Adamın yanındaki karısıysa size ne?

Harbi mi? Sanki adam öldürmüş gibi eleştiriyorlardı adamı.

Ya insanlarda şu psikoloji var kesinlikle aptalca. Yanlış olanı söylediğinde o yanlışı düzeltmezde direk savunma olarak karşısındaki kişiyi suçlar. Yanlışını düzeltmek yerine bide üste çıkar .

basit bir itibarsizlastirma olayi. demba ba o tarihlerde fransa'da tatildeydi, fotolar miami'den. fotodaki eleman ne kendisi, ne de bikinili kadin karisi. hos karisi da olsa kimse bir sey diyemez de, yine yanlisligi gidermek lazim.

Ya Demba Ba olduğunu varsaysak bile bu kadar eleştirilmesi rahatsız edici. Karısı sonuçta, karısı olmasa bile kime ne? Ben seviyorum bu adamı.

tartışma bölümüne bi bilet var
lethe koltuğa sigmadigi için yolculukta n vaz geçti

feveran nasıl o değil? Yabancı magazin sitelerin de ismi geçiyor. Yanında ki de karısı.

feveran nasıl o değil? Yabancı magazin sitelerin de ismi geçiyor. Yanında ki de karısı.
yabanci magazin sitesinde ismi gecince dogru mu olmus oluyor ? fotonun cekildigi iddia edildigi tarih ve gunde demba ba instagram hesabinda paris'te cekilmis fotolar paylasiyordu. fotolardaki gozluklu eleman tyrese gibson adli biri. zaten kafasi demba'ya benzemiyor. hasta besiktaslilar ayirt eder bunu, her zenciyi baba sanmamak lazim.

üşenmedim gittim fotoları buldum. bildiğin demba ba bu :p

yabanci magazin sitesinde ismi gecince dogru mu olmus oluyor ? fotonun cekildigi iddia edildigi tarih ve gunde demba ba instagram hesabinda paris'te cekilmis fotolar paylasiyordu. fotolardaki gozluklu eleman tyrese gibson adli biri. zaten kafasi demba'ya benzemiyor. hasta besiktaslilar ayirt eder bunu, her zenciyi baba sanmamak lazim.

Yabancı medya kuruluşları demba ba olarak vermiş haberi bizimkiler ordan almış. Bizimkilere güven olmaz da adamlar çekmişler boy boy fotoları işte. Sen instragram hesabıyla yalanlıyorsun olayı bilemiyorum artık. Sen benzemiyor diyorsun, ben çok benzettim. Bunu da geçtim yanındaki bildiğin karısı. buna ne diyorsun?

Demba Ba ise bile adam karısıyla öpüşemeyecek mi namaz kılıyor diye?

Tamam sıkıntı yok o zaman, fotoda ki eleman demba ba (kesin bilgi yayalım)

Edit: son olarak, ben olayla ilgili yorum yapmadım isteyen istediğini yapar, kimse kimseye karışamaz. Demba ba şu şekil öpüşür, emenike şu şekil öpüşür kimsenin kimseye karışma hakkı yoktur, eyyorlamam bu kadar.

Geri