Deli’m | Naif Kadınım..

Konu sahibi son olarak 4736 gün önce görüldü

Deli’m Naif Kadınım …

Sana güçlü bir Naz olarak yazmak isterdim yahut en kusursuz olduğum anda çıkmak isterdim karşına .. Bir yudum kahve eşliğinde anlatmalıydım seni beni ; bizi … Ama hiçbir koşulu beklemeden girdin hayatıma apansız yakalayıverdin beni ..

Ne iyi ettin ..

Sanalın gözümde değersizleştiği zamanlardı.Derindi sanal alem korkunçtu bazen..Sanal insanlar vardı yalanlar vardı .. Oysa ben daha çok küçüktüm deli’m .. Uzaktan izlemek en iisiydi ..

Yeni insanlar ve yeni fikirler tanımak da cabası .. Ve hep eleştirdiğim ortamlara girip fikir alışverişi yapmak .. Ama dedim ya sanaldı asla gerçeğe taşınamazdı .. Bilgisayarla beraber o da kapanırdı bir robot misali ..

Güvenmezdim ki kimseye inanmazdım ki kolay kolay ..
Ama birgün ruhunu güneşten alan bir kadın çıktı karşıma ..

Adını sanını huyunu suyunu bilmeden sevdim onu.. Hayır deli’m hayır içim insan sevgisiyle dolu sanma öyle kolay kolay sevemem ben tanımadığım insanları ..

Bütün inancımla o kadını tanımak istedim iyiki de istemişim ..

hani bazen bazı insanlara çok değer veririz o insan bu değeri hiç anlaamz yahut şımarıryerden yere vurur .. Bazı insanlar da vardır ki onlar karşılıklı değerleri ile birikirler birbirlerine.. Tıpkı Buket Uzuner’in dediği gibi ; “ dilimize akraba birini bulmak “ .. Ben de seninle dilime akraba birini buldum deli'm .. Sen belki de çocukluğumda bir köşede unutup kaldığım masumiyetimsin gülüşlerimsin ..

Masaldaki ejderhayı görünce elimden fırlattığım pamuk şekerimi bana geri getiren perisin ..

Bu nasıl bir sevgi anlayabiliyor musun ? Hiçbir adama hiçbir insana hiçbir nesneye hiçbir okyanus ötesi uzak ülkeye duyulan bir sevgi gibi değil .. Bu yüzden yanağındaki çukura yerleşip orada bir ömür boyu uyumayı düşlüyorum ben ..

Sanki yüzyıllardır yanımdaymışsın gibi sanki o şeffaf ruhun hep benimleymiş gibi ..

Çok özlüyorum seni güzel kadınım ..

Çocukça ama tamamen masum bir özlem bu ..

İnanıyorum .. Birgün alacağım seni AŞTİ’den en çok sevdiğim cafeye götüreceğim seni .. Menekşe kokusu sarmış bir masada çaylarımızı yudumlarken heyecanla anlatışlarım olacak günleri ayları .. Sana anlatmak için zamanı biriktiriyorum ben deli’m bilir misin bunu ?

Ama hepsinden önce bir sessizlik olacak .. Ben parmaklarımla oynarken sen bu ayaz kenti soluyacaksın .. Sonra toparlanacağız ağır ağır ..

“Nasılsın” diyebileceğim içimden ii olman için dualar ediyor olacağım oysa ..
Ve sen ii olacaksın .. Hüznü kovan sevinç kaynağı kadınım ..

Güzelliğinle büyüleneceğim gözlerine bakıp da güçleneceğim .. Ve sen gidince hep özleyeceğim bana güç veren o gözleri ..

Artık yoruldum hayallerimi yaşayan kadın .. Seni anlatmak isterken “sen”li hayallerde kayboldum .. Gözlerim şişiyor rimelim yine akmış .. Çirkinleşiyorum .. Sahi beni bu çirkin halimle de sever misin deli ’ m ?

Korkuyorum sevmezsin diye ve en korktuğum anda saçlarının arasına girip huzurla uyumak istiyorum .. Sana kapatıyorum gözlerimi can bildiğim kadın .. Ve ben biliyorum ki yıllar sonra da bu değişmeyecek .. Yıllar sonra yine birbirimizden parola isteyerek başlayacağız konuşmaya ve yıllar sonra yine kahkahalara boğacaksın beni .
.

İyi ki varsın iyi ki varlığın bu kadar güzel .. Hiçbir arabesk unsura yer vermeden bitmeli mektubum sevmiyorum vedaları .. Ama şunu unutma ki varlığın yüzümdeki tebessüm sebebi..

Sevgiyle kal ayın kızıl yüzü ..

Öperim kaybolmayı düşlediğim gamzelerinden ..

Geri