Delilik nimettir...

Konu sahibi son olarak 2384 gün önce görüldü
En güzel nimet herşeyi boşverebildiğin deliliğindir.

Yaşamın sadece bir fısıltıdan ibarettir sessizce geçer gider...
---
[YOUTUBE]tpv261r01Eg[/YOUTUBE]​

Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir.

Einstein

Hepimiz deliyiz. Her birimizin bir parça anormal olduğu doğru olmasa, herkese ayrı bir isim vermenin anlamı olmazdı. –Ugo Betti

Ve deliliğimde hem özgürlüğü hem güvenliği buldum; yalnızlığımın özgürlüğünü ve anlaşılmazlığın güvenliğini. Bizi anlayanlar bizden bir şeyleri tutsak ederler çünkü.
Fakat güvenliğimle çok kibirlenmeyeceğim. Zindandaki bir Hırsız bile başka bir hırsızdan güvendedir.

Bir hiç uğrunaydı dirençlerimiz,aslında sürüklenen bir taş parçası gibiyiz hayatın.Neyi savunduğumuzu bilmeden kavgalar ettik,savaşlar verdik,kan döktük ve kanımızın son damlasına harcandık bir başkasının savaşında.Savaşların kazananı yoktur dostlar,savaş birinin bedenini birinin ruhunu öldürür ...

İşte bende geçende bir karar aldım.
Artık en çok kendimi seveceğim.
Çünkü bence en çok hakeden benim.
Ben ben ben!

Ne kadar çok şey görürse gözler o kadar gülüşler azalır yüzlerde...

Bazen diyorum ki yaşasın delilik kahrını çekmeye gerek yok düyanın bırakta dünya bir deliyi çeksin...

Normalde insanlar üzüldükçe yorulur bitkin düşer ama bazıları güldükçe yoruluyor bu hayatta dik durmaya çalıştıkça !

Hiç bir zaman savaş bitmezdi oysa en derin suskunluklarda bile savaşı görürüz kılıç tutmak ile değil yüreğini tutabilmek için savaşırsın ve bazen kılıçtan daha yıkıcı olur bir yüreği tutmak için savaşmak

bu sahneyi seviyorum ya hahah

[YOUTUBE]fpaWtEUPej8[/YOUTUBE]

Dibe batmayı bir kere olsun gerçekten yaşamadıysanız delilikle tanışamazsınız delilik ile tanışmadıysanız içinde bulunduğunuz hayat zaten sizi delirtecektir !!

Hayat bu ...
akıllı insanın çekeceği bir şey değil asla aklınız varsa delirin!!

En çok iz bırakan insanların kafasında bir kaç tahta eksik olan insanlar olduğunu farketmediniz mi hiç??

yetenekler hasarlı beyinler ile ortaya çıkar genelde

Geri