Delikanlı kız akımı

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Son zamanlarda çok dikkatimi çekiyor. Üzgünüm çok iticisiniz, elde rakı bardağı sosyal medyaya fotoğraf bombardımanları, fotoların altına özlü sözler göndermeler... yok ben delikanlı gibi sevdimler, senden daha adamımlar...
Çıkar bir de masaya vur o zaman ?
Hiç gerek yok...
Alkolü hanım hanımcık da içebilirsiniz, gevrek gevrek tribe girmeyin, cinsellikten, arzudan, göz zevkinden, kadınlıktan soğutmayın !!!

Tabii bunları yapabilirsiniz de, özgür dünya özgür ülke... Ben ayıktırayim dedim sadece...

Ben en çok rakı içen kadın şöyledirli paylaşımlara uyuz oluyorum.
En kısa zamanda bu tür kezbanlıklarınıza son vermeniz dileğimle hemcinslerim.
Delikanlı ayağındaki hemcinslerime kocaman bir kahkaha bırakayım. Anladınız siz.

Vay delikanlı gönlüm vay şarkısının pörtlettiği kız grubudur

Rakı içen kadın şöyledir böyledir diyerek sisirildigi için, içtiği bir duble rakıyı tüm sosyal mecralarda altına rakıyı sek seni tek geçerim edasıyla paylaşma gereği bulup, adamliginizdan dem vuran, delikanliliktan feyz alan hemcinsimdir.
Oysaki ağzıyla içebilse, ortamın tadını cikarabilse bir anı olarak hafızaya atsa ne güzel olurdu, dedikten sonra
Kadehini tokustururken boomerang yaptı.

Akşamdan kalmalığını bağıra çağıra ilan eder sabah vakti. Çok aykırıdır, çok havalıdır. Dün şöyle rakıya düştük, böyle g.tü başı dağıttık. Tamam da ablacım, ev arkadaşım 60 yaşındaki taksici Cengiz abi de her akşam rakıya düşüyor. Gelip de böyle kafa ütülemiyor.

Koftiden içmiyorsa hakkıdır.d
Misal ben herşeyi içerim bi onu içemem, gizli saklı içtiğimiz şeyi de paylaşacak kadar salak değiliz çok şükür. Yanisi ben o değilim.
Promilleriniz bol olsun efem..

Bazısı gerçekten tam bir Mağmutabiğ.. :T:

aslı inandık'ın sevdiğim tiplemelerinden biridir. :cici:

[YOUTUBE]psYnFHrQwWU[/YOUTUBE]

adabı vardır rakı içmenin ...

nargile kızlar..

hayırdırcılar

cidden çıkarıp masaya vursa daha az tiksinirim.

Ben denk gelmedim hic.

Kahve, sigara ikilisine özlü sözler yaratanlar gibi.:mrslkm: (Myself sen bu ikiliyi aşk gibi seviyorsun, sözüm sana değil.)

İçiyorsan iç, banini, onini, kimini.

Varoşluk göstergesidir.

Not: Delikanlı kız tabiri memlekette en son molped reklamlarında vardı bu akım hala devam ediyor ise bitmişiz.

Herkes istediğini yapsın pekte umursamam böyle şeyleri.
İsterlerse ağızlarıyla içmeyip başka yerleriyle sövsünler.
Erkek adam yapınca hoş,kadın tarafı yapınca nahoş?
Yav he he.

konu ile kanayan yaraya güzel bir parmak basmışsınız kesinlikle katılıyorum harfi harfine.

zırhı
nazikçe çıkarın

Tirnaklarda kirmizi,bordo ojeler raki bardagini tutup resim cekmeler

Baslikta şu "bu gun de boyle olsun"
Sizin bugununuz boyleyse evvelsi gunleriniz nasil merak ediyoruz.s

erkeklerin kadın gibi kadınlarında erkek gibi (buradaki gibiler bile az kalıyor tabii ama olsun) olduğu bu dünya da daha neler olmaz efendiler

Ne olacak bu kızların erkekliğe özenmesi, erkeklerin kızlara özenmesi?

Başlığı okuyunca aklıma şu video geldi şalsdkfj

[YOUTUBE]UiCzdzuFsnQ[/YOUTUBE]

Geri