Güneş akrep yükselen yengeç olan ben.. yalan yok sevdiklerimi aşırı kıskanırım..
gerek yokmuş arkadaşlar, kendinize külfet
soru işaretinin olduğu yerde güvensizlik varmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güneş akrep yükselen yengeç olan ben.. yalan yok sevdiklerimi aşırı kıskanırım..
Delirtirsin sen adamı kjkhkhbKoç yok çünkü biz delirmeyiz deliririz ahaaha
Seni kasvet basmış kjkjkhjgjgAy benim kiskancligim eskide kaldi cidden..
Kiskancliktan once dusunmem gereken baska seyler var dndmksSeni kasvet basmış kjkjkhjgjg
Kaynanamı nasıl etkiniz eleman kıvamına getirebilirim gibi mi ?Kiskancliktan once dusunmem gereken baska seyler var dndmks
Nisanlimin anneciligini nasil duzeltebilirim suan en onemli konu bu..Kaynanamı nasıl etkiniz eleman kıvamına getirebilirim gibi mi ?
Valla canısı ben açık sözlü bir insanım yani seni korkutup hevesini de kırmak istemem ama daha nişanlıyken gelini usandıran kaynana ne bileyim işin zor gibi bu fragman öle düşün kjkjkjkjkhNisanlimin anneciligini nasil duzeltebilirim suan en onemli konu bu..(( shjsks
Ay herkes bunu diyor herkessssValla canısı ben açık sözlü bir insanım yani seni korkutup hevesini de kırmak istemem ama daha nişanlıyken gelini usandıran kaynana ne bileyim işin zor gibi bu fragman öle düşün kjkjkjkjkh
Yani iyi düşün iyi olsun sen hep pozitif ol belki zamanla oda aynı enerjiyi yakalar ne diyim üzüldüm cidden bazen bişeylerin üzerine gitmek konuyu içinden çıkılmaz bir noktaya sürükleye bilir nişanlını seviyorsan denemelisin bunu en azındanAy herkes bunu diyor herkessss(((
Akrep burçları kıskanç olur evet. Ama bunun yanında şehvetli de olurlar.Bi Akrep olarak ne düşünüyorsunuz bu konuda @CLaSSiC bey, doğru mu?